Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

96 ΑΔΤΕ: Στην Χίο απέκλεισαν τους δημοσιογράφους από την τελετή Παραλαβής-Παράδοσης

Καλά εδώ είναι Στρατός....
Και οι στρατιωτικοί κάνουν ότι γουστάρουν, όποια αυθαιρεσία και όποια κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων χωρίς να δίνουν λογιαριασμό!
Σύμφων αμε το δημοσίευμα που εστάλη στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στην τελετή Παραλαβής-Παράδοσης στην 96 ΑΔΤΕ Χίου απέκλεισαν τους δημοσιογράφους.
Προσέξτε η Αυθαιρεσία και ωμή παραβίαση δικαιωμάτων των δημοσιογράφων δεν έγινε σε κάποιο μακρινό φυλάκιο μακριά από τα μάτια της ηγεσίας.
Παρουσία του Στρατηγού Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, Δημήτριου Χούπη, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΓΚΙΑΛΑ», η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ, από τον Υποστράτηγο Κολοκοτρώνη Κωνσταντίνο στον Ταξίαρχο Χατζή Εμμανουήλ.
Παρόντες οι τοπικές αρχές ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.
Άραγε τι έχουν να μας πουν όλοι αυτοί;
Δεν έφαγαν πόρτα όμως όλοι οι δημοσιογράφοι.
Το kranos.gr ήταν εκεί και το ρεπορτάζ στάζει μέλι...
Εντυπωσιακή η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ

Για τους υπόλοιπους δημοσιογράφους διαβάζουμε:
Μόνο στη Χίο!!! Prive για πρώτη φορά η τελετή παράδοσης-παραλαβής της 96 ΑΔΤΕ
Prive για πρώτη φορά η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ. Την πόρτα κλειστή βρήκαν οι Χιώτες δημοσιογράφοι όταν θέλησαν να καλύψουν την σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ. Η απόφαση αυτή προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς αρχικά στάλθηκε η πρόσκληση που δεν ανέφερε πουθενά για κεκλεισμένων των θυρών. Να σημειωθεί ότι αυτό συνέβη μόνο στη Χίο καθώς στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο και Πανελλαδικά επετράπη η παρουσία στα ΜΜΕ.
Εμείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναρτούμε φωτογραφία από παλαιότερη τελετή παράδοσης-παραλαβής

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Για τους δημοσιογράφους, τους Ανώτατους Στρατιωτικούς της ΑΣΔΕΝ και της 96 ΑΣΔΕΝ, τα καμάρια μας τους πολιτικούς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τις άθλιες Επαναπροωθήσεις προσφύγων-μεταναστών,την ελευθεροτυπία στην χώρα μας που βρίσκεται στα τάρταρα,την στρατευμένη  δημοσιογραφία και το kranos.gr....
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου