Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Δημοσκόπηση-κόλαφος για Μητσοτάκη-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ: Οι πολίτες Καταδικάζουν την Εισβολή της Ρωσίας και παροχή οπλισμού στην Ουκρανία-Μοιρασμένοι για ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και ενίσχυση ΝΑΤΟ


Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα ήταν ένας πραγματικός κόλαφος για την κυβέρνηση του Κυριάκου  Μητσοτάκη αλλά και τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Η καθεστωτική προπαγάνδα τσαλακώθηκε άσχημα αφού ο λαό μας για μια ακόμη φορά περιφρόνησε τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους που βρίζουν την Αριστερά και το Αντιπολεμικό Κίνημα γιατί δήθεν κρατούν ίσες αποστάσεις.
Ο Πρετεντέρης, ο Βούλγαρης, ο Πρωτοσάλτε, ο Ευαγγελάτος και τα άλλα παιδιά των καναλαρχών και των εκδοτών, η πρεσβεία και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι εξαιτίας της δράσης του Αντιπολεμικού κινήματος δεν υπάρχει ένα μαχητική κίνημα υπέρ του ΝΑΤΟ και των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που καταγράφεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.   
Το ιδεολογικό φορτίο της Μεταπολίτευση είναι εδώ. 
Οι μνήμες των μαζικών δολοφονιών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. ο
Οι παρακαταθήκες των αντιπολεμικών κινημάτων που υπεράσπισαν τους λαούς των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.
Αλλά κυρίως δίνουν βροντερό παρόν οι σύγχρονες αγωνίες για τον επιούσιο όταν η ακρίβεια επελαύνει και η επισιτιστική κρίση έρχεται.
Η άρνηση του λαού μας στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σηματοδοτεί ο μακρόν, και πλέον η Γερμανία των σοσιαλδημοκρατών.
Αυτά τα μηνύματα στέλνουν οι δημοσκοπήσεις.
   Οι πολίτες Καταδικάζουν την παροχή οπλισμού στην Ουκρανία-Μοιρασμένοι για ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και ενίσχυση ΝΑΤΟ
Το 66% διαφωνεί με την αποστολή πολεμικού υλικού, ενώ μόλις το 29% συμφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Κατά της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών όπως αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega.

Το 53% πιστεύει ότι ο πόλεμος θα περιοριστεί σε τοπικό επίπεδο, ενώ το 40% φοβάται ότι είναι πιθανό να οδηγήσει σε παγκόσμια σύρραξη.

Επίσης, το 70% είναι κατά της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία, σε αντίθεση με το 13%.

Υπέρ των κυρώσεων στη Ρωσία τάσσεται το 60% και κατά το 30%, ενώ το 52% εκτιμά ότι πρέπει να δημιουργηθεί ευρωπαϊκός στρατός, σε αντίθεση με το 40% που λέει ότι πρέπει να μείνει όπως είναι τώρα.

Σε κάθε περίπτωση το μεγάλο στοίχημα για τον λαό μας και το Αντιπολεμικό Κίνημα είναι το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου, της Εμπλοκής -Συμμετοχής στις πολεμικές επιχειρήσεις και προετοιμασίες.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου