Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ένα επικίνδυνο Τσίρκο είναι ο Στρατός: στην 174 ΜΕΑΠ Αλεξανδρούπολης βάζουν περίπολο φαντάρο σωματικής ικανότητας Ι4 λόγω βαρηκοΐας!

Θέλουν να το παίξουν Ανώτεροι οι Στρατιωτικοί...
Με την βοήθεια των καναλιών που χρυσοπληρώνει η κυβέρνηση της ΝΔ να μας βουλιάξουν στο βούρκο του εθνικισμού και του Μιλιταρισμού...
Αλλά να κάποιος κλείσει τα αυτιά στην άθλια καθεστωτική προπαγάνδα και ΑΚΟΥΣΕΙ τους φαντάρους και τους γονείς τους θα σοκαριστεί με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον Στρατό.
Κάθε επιστολή που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αναδεικνύει τον Κίνδυνο, την Εκμετάλλευση, την Αυθαιρεσία, την Αδικία και κυρίως την Παραβίαση των δικαιωμάτων μας.
Δείτε τι συμβαίνει στην 174 ΜΕΑΠ Αλεξανδρούπολης.
Εκεί που βάζουν περίπολο φαντάρο σωματικής ικανότητας Ι4 λόγω βαρυκοϊας!
Σαφώς και κάτι τέτοιο Απαγορεύεται.
Σαφώς και κάτι τέτοιο Δεν είναι Λογικό.
Σαφώς και κάτι τέτοιο είναι Επικίνδυνο.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά η Διοίκηση της μονάδας;
Είναι ενήμερη;
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με την Υγεία και την Ζωή μας.
Για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ήμαστε Αναλώσιμοι και μια τεράστια μάζα για να υποβληθεί σε οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση.
Και αυτοί που θέτουν την υγεία και την ζωή μας σε Κίνδυνο θα μας διατάξουν να πάμε στο ποτάμι για να κυνηγήσουμε πρόσφυγες, θα απαιτήσουν να εκτελέσουμε τις αισχρές και απάνθρωπες διαταγές τους γιατί μας έφεραν να υπηρετήσουμε Υποχρεωτικά σε έναν στρατό που συμμετέχει παρέα με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ στους βρώμικους πολέμους τους.
Πρέπει να αγωνιστούμε.
Η συλλογική πάλη για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιπολεμικό αγώνα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στην τυχοδιωκτική κυβερνητική πολιτική, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου