Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Και γαλλικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος απογειώθηκε από την Σούδα για να πετάξει Μαύρη θάλασσα και να συγκεντρώσει πληροφορίες από τα πεδία των μαχών

Και πτήσεις ελληνικών κατασκοπευτικών αεροσκαφών στη Μαύρη θάλασσα
Καθημερινά διευρύνεται η συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο της Ουκρανίας και στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας, Κίνας.
Ολόκληρη η ελληνική επικράτεια έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο ορμητήριο και οι βάσεις συμβάλλουν στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αεροσκάφος θαλάσσιας επιτήρησης και ανθυποβρυχιακού πολέμου του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, «Breguet Atltantique ATL2», σηκώθηκε από την αεροπορική βάση της Σούδας και πέταξε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα συλλέγοντας και αναμεταδίδοντας στην έδρα του ΝΑΤΟ εικόνα για τις κινήσεις των Ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή.
Αξίζει να επισημάνουμε τα εξής:
αφενός, παρόμοιες επιχειρήσεις πραγματοποιούν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και της Ελλάδας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την συμβολή τους στην βύθιση της ναυαρχίδας του Ρωσικού στόλου
Αφετέρου, το Σάββατο  04/06, το γαλλικό αεροσκάφος έκανε συνεκπαίδευση με τη φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», το υποβρύχιο «ΜΑΤΡΩΖΟΣ» και ένα ελικόπτερο, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης, περιοχή όπου κινούνται ρωσικές ναυτικές μονάδες. 
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ανέφερε ότι «η συνεκπαίδευση συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και διαλειτουργικότητας των συμμετεχόντων».
Είναι αυτός ο διευρυμένος βρώμικος πολεμικός ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους που αναζητά αναβάθμιση του περιφερειακού του ρόλου με το αίμα, την καταστροφή και την προσφυγιά των λαών.
 Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου