Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Μεταθέσεις ΕΠ.ΟΠ.: Της Κακομοίρας με την άθλια Βυσματοκρατεία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πριν χρόνια είπανε ότι με τα μόρια θα μπορείς να πας εκεί που θες και τώρα, παρόλο που έχουμε μόρια εδώ και χρόνια δεν μπορούμε να πάμε εκεί που θέλουμε.
Και πάμε για περιοδεία από νησί σε νησί και μετά μας ξέχναν για χρόνια.
Τώρα αυτοί που δεν θέλουν να φύγουν και είναι με λίγα μόρια τους πάνε με το έτσι θέλω όπου πέσουν τα βελάκια.
Τελικά τι υσχυεί; 
Θα πάρουμε σύνταξη εδώ; 
Υπάρχουν άτομα που δεν μετακινήθηκε καθόλου εδώ και 20 χρόνια και είμαστε ξεχασμένοι στο νησί που κάθε τόσο και λιγάκι φεύγουν 12 άτομα και έρχονται 2 με 3.
Οι ντόπιοι ας κάτσουν εκεί που θέλουν, αλλά εμείς που δεν είμαστε από εδώ και με τα σημερινά δεδομένα όλα έγιναν ακριβά δεν μπορούμε να δούμε τους γονείς μας . 
Είπαμε και καλά κυκλικά, αλλά όχι να μας ξεχάσουν.
Άλλο να είσαι στεριά και άλλο να είσαι σε νησί, υπάρχει διαφορά.
Αυτός που είναι στεριά μπορεί να δει τους γονείς του συχνά ή να τους βοηθήσει, αλλά αυτός στο νησί θα δώσει τα διπλά λεφτά.
Καλά θα κάνουν τα βύσματα να μην κλαίνε και να λένε ότι είναι το ίδιο, γιατί δεν είναι στην πραγματικότητα δεν είναι τα ίδια λεφτά.

Η συγκεκριμένη καταγγελία του ΕΠ.ΟΠ. δεν αποτυπώνει μόνο τις τεράστιες Αδικίες.
Κυρίως περιγράφει τα αδιέξοδα των φτωχόπαιδων που στρατολογήθηκαν από την Ανεργία προκειμένου να ντυθούν Μισθοφόροι Στρατιώτες.
Είναι αυτοί που οι κυβερνήσεις και το στρατιωτικό κατεστημένο έταξε "καριέρα στον στρατό και επαγγελματική αποκατάσταση".
Αυτοί λοιπόν καθημερινά συντρίβονται από την φτώχεια και τα οικονομικά αδιέξοδα, την Ιεραρχία που απαιτεί Υποταγή και Πειθαρχία σε ένα στρατιωτικό καθεστώς αδικίας και ανισότητας, διαφθοράς και συναλλαγής, ευνοιοκρατίας και καριερισμού ή ψηφοθηρίας που παίζει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες τους.
Για μια ακόμη φορά ότι την λύση στα Κοινωνικά προβλήματα και τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες δεν θα τη δώσει ο Στρατός.
Δεν θα βρούμε λύση στις προσωπικές μας επιδιώξεις και αναζητήσεις μέσω του Ατομισμού, του Ανταγωνισμού και του Βολέματος στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χρειάζεται συλλογικός αγώνας, ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, αποφασιστικοί κοινωνικοί αγώνες με παρανομαστή τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία και τον Μισθοφορικό Στρατό.
Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να μείνουν μακρυά από τον Στρατό και την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Συνοριοφυλακή.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των επενδυτών, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου