Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Στο δάσος της Δαδιάς είναι Κόλαση-ο Στρατός δεν μπορεί να κάνει τίποτε!

Μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που επιχειρούν να οικοδομήσουν τα χρυσοπληρωμένα από την κυβέρνηση καθεστωτικά ΜΜΕ και η αποπροσανατολιστική προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας, διαμορφώνουμε με βάση τις ανταποκρίσεις φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών.
Η κυβέρνηση φιλοτεχνεί την εικόνα ενός κράτους που βρίσκεται σε κατάσταση πανστρατίας και με τον Στρατό να αναλαμβάνει έναν πολύ κρίσιμο ρόλο για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς.
Και αυτό γιατί είναι επείγουσα πολιτική ανάγκη να συγκαλύψει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες της δασοκτόνας πολιτικής της που καταστρέφει τις παρθένες περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ για να ανοίξει το δρόμο στις ανεμογεννήτριες, τις δραματικές συνέπειες των επιλογών της να μην λάβει κανένα μέτρο Πρόληψης και να προσλάβει τους απαραίτητους 4000 πυροσβέστες.
Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;
Ο Στρατός έχει κινητοποιήσει μονάδες και προσωπικό της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού "Σαραντάπορος" (7η Μ/Κ ΤΑΞ).
Επίσης, έχουνε σταλεί δυνάμεις του Μηχανικού και Πυροσβεστικά μέσα.
Η κατάσταση όμως είναι Απελπιστική και εξαιρετικά επικίνδυνη.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται στο χωριό της Δαδιάς.
Δεν μπορούν να μουν στο δάσος της Δαδιάς γιατί σε τέτοια περίπτωση κινδυνεύουν να καούν.
Αυτό που μας περιγράφουν είναι ότι γίνεται αφορά τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Εκεί έχουν στρέψει τις ελπίδες τους όλοι, όσο και ξέρουν ότι αυτό δεν αρκεί.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι στο πλευρό όλων όσων δίνουν τα πάντα για να αντιμετωπιστεί αυτή η εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
ΠΡΟΣΟΧΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Τζαμπα τους πανε μονους τους ειμαι σιγουρος εαν αξιωματικος θελει να κανει καριερα στελνοντας στο ματι της φωτιας ατομα ,χωρις να εχουν εμπειρια οπως ενα πυροσβεστης,πηγαν και εριξαν νερο που τωρα να γεμισουν θελουν 3 ωρες με τα μικρα πυροσβεστικα που ειχαν κανει τοτε.Η μεγιστη ταχυτητα ευθεια 50 και στροφες 20 με 30 λογο του βαρους και οτι το οχημα δεν επρεπε να ειναι πυροσβεστικο λογο οτι τα λαστιχα επρεπε να ειναι διπλα πισω που για να γινει αυτο θελει πολλα λεφτα.Αυτο θελει οχημα ειδικο που υπαρχουν αλλα δεν θελει κανενας να αγορασει και ουτε να αναβαθμισει την πυροσβεστικη ,κατα τα αλλα να βριζουν ξερουν ομοως ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή