Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ένας Νεκρός κάθε μέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις: ο 21ος που έχασε την ζωή του ήταν στα Τεθωρακισμένα - Πέθανε από Καρκίνο όπως και τόσοι άλλοι!

Κάθε μέρα και ένας νεκρός στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μετά την 19χρονη Δόκιμο, έφυγε από τη ζωή 48χρονος Αντισυνταγματάρχης.
Πρόκειται για τον Αντισυνταγματάρχη (ΤΘ), ΣΣΕ ’99, Παναγιώτη Πουλή, της Δυνάμεως του Κέντρου Επιχειρήσεων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Χτυπημένος και αυτός από την επάρατη νόσο, ο 48χρονος Αντισυνταγματάρχης Πουλής, κατέληξε στο 401 ΓΣΝ Αθηνών.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου Παναγιώτη Πουλή.
Ζητάμε όμως να μας απαντήσει το ΓΕΣ γιατί τόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από καρκίνο υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Που είχε υπηρετήσει ο εκλιπών;
Πως και με τι μέσα γίνεται η συντήρηση των τεθωρακισμένων;
Σε αυτά και άλλα κρίσιμα ερωτήματα θα απαντήσει το Υπουργείο Άμυνας;
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Υγεία και η Ζωή του προσωπικού δεν ενδιαφέρει καθόλου την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία...

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό:
21 Νεκροί στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε οχτώ (8) μήνες σε καιρό ειρήνης...

Γιατί τα όπλα τους και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Στρατός τους ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ εχθρούς και φίλους, εντός και εκτός συνόρων.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό-Δε θα γίνουμε εμείς οι Μισθοφόροι Στρατιώτες του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Σε θεματα υγειας,δυστηχως μερικη δεν καταλαβαινουν οταν προκειται για θεραπεια και δεν σε αφηνουν το περιφορειο να κανεις κατι ,γιατι στην τελικη εαν φυγεις απο το στρατο θα εισαι ενας ανεργος με κανενα προνομιο και ολες η κρατησεις θα φαγωθουν και σε μερικους θα δωσουν ,ενω αλλος με δικαστηριο και μονο.κατα τα αλλα 2022 εχουμε λυσει τα προβληματα μας και καλα.Ας ξυπνησουν μερικη γιατι αυριο και μεθαυριο μπορει να ειναι το παιδι σου ,γιατι πρην καποια χρονια ενας εχασε το παιδι απο ασθενεια δεν προλαβαι να γινει 15,δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις οτι ο καθενας με οικογεννεια δεν ειναι για πεταμα οταν παει να σωσει το παιδι και θελω να πιστευω οτι κανενας αλλος θα σκεφτεται αρνητικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή