Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Φαντάροι στηρίζουν τα αιτήματα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για αύξηση της Αμοιβής και λένε ΟΧΙ στην ξεφτίλα των 8,7 ευρώ!

Μεγάλη στήριξη γνωρίζει η καμπάνια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Αύξηση της αμοιβής μας κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης μας.
Το πόσο εκφράζει η συγκεκριμένη αγωνιστική πρωτοβουλία τους συνφάνταρους αλλά και τους γονείς αποκαλύπτεται μέσα από τις Επιστολές των συνναδέλφων.
Είναι χαρακτηριστική η νέα Επιστολή φαντάρου που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στην οποία διαβάζουμε:
Οι φαντάροι ζητάμε την προσθήκη βασικού μισθού δεδομένης της υποχρεωτικότητας της θητείας που μας αναγκάζει να εγκαταλείψουμε τις δουλειές μας και τις καριέρες μας με κίνδυνο μη επαναπρόσληψης ή μη εύρεσης εργασίας σε μια ήδη δύσκολη οικονομική περίοδο για την χώρα. 
Τα 8€ τον μήνα είναι ένα ποσό κοροϊδευτικό που προφανέστατα δεν μπορεί να καλύψει κανένα έξοδο ενός ενήλικου ανθρώπου οπότε και το αναγκάζει να παρασιτεί οικονομικά στην οικογένεια του για έως και ένα χρόνο. 
Ζητάμε επίσης για τους ίδιους λόγους άμεση ένταξη στο ταμείο ανεργίας μετά την απόλυση των φαντάρων προκειμένου να ομαλοποιηθεί η ένταξη τους στην αγορά εργασίας. 
Ζητάμε επίσης ασφαλιστική αναγνώριση για την διάρκεια της θητείας. Ζητάμε τα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχουν γίνει πράξη εδώ και χρόνια! Που είναι το ΓΕΣ; 
Που είναι η κυβέρνηση; 
Τι θέση παίρνουν απέναντι στα αιτήματα αυτά;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Ασφαλιστικη αναγνωριση δεν εχουν ουτε η μονιμοι (αξιωματικη μονο μπορει ) και μονο σε στρατιωτικο νοσοκομειο δεν πληρωνεις και στους εξω γιατρους ειναι με την συμβαση που υπαρχει και ειναι πολυ λιγη που στην τελικη πληρωνεις.Να πληρωνεσε πρεπει αλλωστε δεν ειναι φτηνη η θητεια και πολυ λιγα στρατοπεδα ειναι καλα για να πεις οτι δεν δωσεις αρκετα λεφτα που ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και αναλογα την καρουμπαλο αξιωματικο θα βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή