Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

547 ΑΜ ΤΠ Ρεθύμνου: Στελέχη Μάγειρες που λουφάρουν, βρωμιά, και πανάκριβα κυλικεία για να βγάζουν κέρδος από τους φαντάρους

ΧΛΙΔΗ για τους Αξιωματικούς-Πείνα για τους Φαντάρους
Η καμπάνια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην Ακρίβεια και την οικονομική εκμετάλλευση των συνφάνταρων συνεχίζεται.
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ αποκαλύπτονται όλο το μεγαλείο του Στρατού που πουλά προιόντα σε πανάκριβες τιμές προκειμένου να βγάλει κέρδος από τους συναδέλφους.
Στρατός που δεν παρέχει αξιοπρεπή σίτιση σε ποσότητα και πιότητα, ωθώντας τους φαντάρους να αγοράζουν κάτι για να φάνε στα ΚΨΜ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καταγγελία για το 547 ΑΜ ΤΠ στο Ρέθυμνο για στελέχη- μάγειρες που δεν μαγειρεύουν, βρωμιά και ελλείψεις παντού εκτός από τα πανάκριβα κυλικεία
547 ΑΜ ΤΠ - Ρέθυμνο αλλά όχι Κρήτη και ανθρωπιά! 
Μετά από μήνες θητείας και αναλογιζόμενος ότι έχω πολλούς ακόμα εδώ στην Κρήτη πρέπει να καταγγείλω τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης που υπάρχουν σε ένα στρατόπεδο, μέσα σε μία πόλη που καθημερινά περνάνε χιλιάδες κόσμος από δίπλα του και αντί να είναι στολίδι εσωτερικά και εξωτερικά, είναι ένα μαρτύριο για οποιοδήποτε στρατιώτη υπηρετεί σε αυτό. 
Το φαγητό είναι μέτριο σε ποιότητα και ελάχιστο σε ποσότητα. 
Το απίστευτο είναι ότι ενώ έχει πάνω από 6 Στελέχη μάγειρες συνήθως δεν μαγειρεύουν. 
Αφήνουν 2-3 στρατιώτες που έχουν την ειδικότητα αλλά καθόλου εμπειρία και πολλές φορές μπαίνεις στα μαγειρεία και φοβάσαι να μιλήσεις και να πεις "πεινάω ρε παιδιά δεν υπάρχει περίσσευμα;" 
Όταν το πεις γελάνε και σου λένε "και πολύ σου βάλαμε!" και σε διώχνουν. 
Αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν τραπέζια σε στελέχη και ιδιαίτερα στον ανώτατο αξιωματικό αλλά και σε Στρατηγούς που συνέχεια περνάνε για να "βρέξουν το εντεράκι τους". 
Τα κτίρια είναι παλιά και ενώ γίνονται προσπάθειες για συντήρηση τους δεν δίνονται καθόλου καθαριστικά υλικά για την καθαριότητα τους. Χλωρίνη / σαπούνι κτλ εμφανίζονται μόνο σε επισκέψεις - επιθεωρήσεις και μετά ξανακρύβονται. 
Κοριοί, αλλά και δυσοσμία όπως και ο φόβος για τόσα μικρόβια δεν απασχολούν κανέναν. 
Ειρωνεία ότι η Μονάδα διαθέτει μεγάλο αριθμό ιατρών μιας και έχει Ιατρείο στελεχωμένο αλλά... ... είπαμε σε άλλο κόσμο αυτοί. 
Ακόμα και όταν κάνουμε γυμναστική το πρωί δεν υπάρχει ιατρός στον χώρο σε περίπτωση που κάτι τύχει με την πρόχειρη δικαιολογία "θα τον μεταφέρουμε". 
Το κυλικείο της Μονάδας δεν διαθέτει σχεδόν τίποτα μιας και πάντα είναι άδειο αλλά το χειρότερο είναι πως χρειάζεται πραγματικά μιας και λόγω της έλλειψης φαγητού είναι η μοναδική σου επιλογή πλην της αγοράς (σε διπλή και τριπλή τιμή) προϊόντων από αυτόματους πωλητές. 
Έχουν όμως 3 καφετέριες για να σου φτιάχνουν καφέ (χωρίς απόδειξη) και φυσικά για να έχουν χρήμα. 

Είναι αλήθεια τα όσα καταγγέλλονται; 
Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν άμεσα. 
Η σιωπή σημαίνει την ενοχή των αρμόδιων.

Εμείς απαιτούμε από την Μεραρχία να πάρουν μέτρα για τη βελτίωση των συσσιτίου.
  Το μεγάλο ζήτημα είναι να Μπλοκάρουμε την Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση των συνφάνταρων.
Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Αν το κψμ δεν έχει κάρτα για να πληρώσεις,σημενη κάτι γίνεται με τις τιμές η διαφορά είναι όταν υπάρχει με κάρτα να πληρώσεις ο έλεγχος γίνεται γρήγορα σχετικά.
    Τα μαγειρεία είναι άλλο ευαγγέλιο υπάρχουν άτομα που τρώνε καζάνι και άλλη που τρώνε νορμάλ,η ποιότητα είναι από κρέατα ντόπια αλλά και τα εισαγόμενα σε αυτό το τομέα φτάνει η μισφοτροφοδοσια γιατί αυτή κανονίζουν τις ποσότητες αλλά και την ποιότητα που πρέπει να κάνουν έλεγχο και να βρίσκονται εκεί.Αρα το πρόβλημα είναι από εκεί και γιατί δεν πήρες μια προσωπική ακρόαση του δκτη και να τους πεις ότι είναι λίγο και δεν τρώγεται πάντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή