Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

31η Ταξιαρχία-110 ΑΚ/ΜΜΠ: Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους Δικτάτορες της Αιγύπτου!

Πολλοί συνηθίζουν να υποστηρίζουν ότι ο Ελληνικός Στρατός εκδημοκρατίστηκε....
Μπούρδες.
Ο Ελληνικός Στρατός υπηρετεί το αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας, εκπροσωπεί και υπερασπίζει τα συμφέροντα των πλουσίων, στρέφει τα όπλα του ενάντια στον κόσμο της εργασίας-πρόσφυγες-μειονότητες και επεμβαίνει στο εξωτερικό στο πλευρό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Γάλλων αναζητώντας μερίδιο για τους Έλληνες επιχειρηματίες.
Ο Ελληνικός Στρατός τους πρώτους που συνθλίβει είναι τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη.
Στην 33η Ταξιαρχία, , ζήλεψαν το παράδειγμα των Δικτατόρων της Αιγύπτου, διαλεχτών συμμάχων του ελληνικού αστικού κόσμου, και αποκαλύπτουν το ωμό αυταρχικό τους πρόσωπο.
Αρνούνται να εφαρμόσουν την απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας για το σβήσιμο των πειθαρχικών ποινών μέχρι τις 31/21/2022.
Αρμόδιοι Αξιωματικοί τονίζουν ότι εφάρμοσαν ούτε θα εφαρμόσουν ποτέ τις αποφάσεις της Προεδρίας της Δημοκρατίας!!!
Μάλιστα, απειλούν ότι οδηγήσουν στα Στρατοδικεία όσους συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους.
Αληθεύει άραγε αυτό που μας μεταφέρει η καταγγελία, ότι θα "στήσουν παράπτωμα με εξωτερική έφοδο για να ανανεώσουν την ποινή και να παρατείνουν την στρατιωτική θητεία μέσω εξοντωτικής πειθαρχικής ποινής";
Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Διοικητής της 110 ΑΚ/ΜΜΠ;
Τι απαντά ο Ταξίαρχος διοικητής της 31ης Ταξιαρχίας;
Αρμόδιοι Αξιωματικοί -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- κραυγάζουν ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγουν οι υπηρεσίες και αδιαφορούν εντελώς για τις αποφάσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας....
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε το σεβασμό των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Διαφορετικά είναι όλοι συμμέτοχοι σε μια κραυγαλέα αυταρχική επίθεση που υπερβαίνει τις μάντρες των στρατοπέδων αποδεικνύοντας ότι ο Στρατός είναι Γιάφκα του Ολοκληρωτισμού!
Θυμίζουμε:
 
Ότι Γελοιότητα και Αυθαιρεσία στην 31η Ταξιαρχία: στην 110 ΑΚ/ΜΜΠ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σβήνει ποινές μόνο σε Αξιωματικούς;

Όλοι γνωρίζουν ότι "τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές, αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των αντίστοιχων Σχολών, απαλλάσσει, από την έκτιση του υπολοίπου αυτών των ποινών τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία των εορτών της Πρωτοχρονιάς.
Η απαλλαγή θα ισχύσει από σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2022 για όλες τις επιβληθείσες ποινές".

Στην 33η Ταξιαρχία και πιο συγκεκριμένα στην 110 ΑΚ/ΜΜΠ αρμόδιοι Αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι η απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά μόνο Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς.
Μάλιστα, ετοιμάζονται να βγάλουν και να ανακοινώσουν πρόγραμμα Υπηρεσιών χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις αποφάσεις ακόμη και της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το ΓΕΣ τα γνωρίζει όλα αυτά;
Τα επιβεβαιώνει;
Ο Διοικητής που καλείται να υπογράψει τις Υπηρεσίες τι θα πράξει;
Όλα αυτά είναι εν γνώση του Ταξιάρχου;
Τι θα κάνει τώρα που ενημερώθηκε από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Τι άλλη Αυθαιρεσία θα δούμε στου Παραλόγου τη θητεία από τους Αξιωματικούς;

Καλούμε τους συνφάνταρους να σταθούν στο πλευρό μας και μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Κανένας Φαντάρος να μην πάει ΔΕΑ: Ένας χαμάλης είναι που κυνηγά φαντάρους, πληρώνει τα πάντα, χώνεται από όλους και κυρίως περιφρονείται από όλους.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου