Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Γιατί η Πολεμική Αεροπορία θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένα αεροσκάφη «McDonell Douglas ΚC-10»;

Το ελληνικό κράτος είναι γεμάτο νησιά, τα οποία λειτουργούν ως αβύθιστα αεροπλανοφόρα, στα οποία λειτουργούν πολεμικά αεροδρόμια, βάσεις εφόρμησης της Πολεμικής Αεροπορίας σε όλο το Αιγαίο και όχι μόνο.
Και όμως...
Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), τηλεδιάσκεψη του εκπροσώπου της εταιρείας «Omega Air», Thomas Swiderek (CEO) και του κ. Anthony Nerad (Executive Vice President) με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ)
Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν η παρουσίαση-ενημέρωσης, αναφορικά με τις δυνατότητες των μεταχειρισμένων αεροσκαφών «McDonell Douglas ΚC-10 Multirole Strategic Tankers» που διαθέτει η εταιρεία προς πώληση.
Στην πρόταση προϋπολογισμού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για το δημοσιονομικό έτος 2022 η USAF ζήτησε την απόσυρση των αεροσκαφών KC-10, μαζί με δεκάδες άλλα αεροσκάφη.
Επίσης, στις 14 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΑ, συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «Airbus Defence and Space» με αρμόδιους επιτελείς, όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του υπό ανάπτυξη μη επανδρωμένου εναέριου συστήματος SIRTAP που κατασκευάζει.

Γιατί επομένως σχεδιάζεται η αγορά αυτών των αεροσκαφών;
Μα γιατί το ελληνικό αστικό κράτος επιχειρεί την όσο πιο πολεμικά αναβαθμισμένη ένταξη του στην Αρχιτεκτονική Πολέμου της ιμπεριαλιστικής Δύσης.
Απαιτούνται επομένως Ένοπλες Δυνάμεις, χιλιάδες Μισθοφόροι Στρατιώτες και πολεμικά μέσα για να δράσουν σε Βαλκάνια και Μαύρη Θάλασσα, Μέση Ανατολή και Αφρική, και φυσικά στη Μεσόγειο που αναβαθμίζεται στρατηγικά.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει όλους αυτούς τους πολεμικούς σχεδιασμούς και τις κολοσσιαίες πολεμικές δαπάνες.
Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τους Στρατοκράτες και τους Μιλιταριστές που εντοπίζουν, καταδιώκουν και Επαναπροωθούν πρόσφυγες-μετανάστες.
Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τους Μισθοφόρους πιλότους και μόνιμο επαγγελματικό προσωπικό που προετοιμάζονται και δρουν εναντίον της Ρωσίας συμμετέχοντας στα επιθετικά σχέδια των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, εμπλεκόμενοι στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Είμαστε ενάντια στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου.  
Δεν έχουμε τίποτε με όλους αυτούς τους Επαγγελματίες του Πολέμου που δρουν σε Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πλουσίων και βγάζοντας λεφτά με το αίμα των λαών.
Όπως οι Μισθοφόροι της Πολεμικής Αεροπορίας που συνοδεύουν τα αντιπυραυλικά συστήματα  PATRIOT στην Σαουδική Αραβία και αμείβονται με 6000 ευρώ μηνιαίως για να υπερασπίζουν τις εγκαταστάσεις της Αramco, συνεταίρου του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου