Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Πως γίνονται οι Αποσπάσεις Αξιωματικών από την 33η Ταξιαρχία στην 2η Μεραρχία Έδεσσας;

Πρόσφατα έφτασαν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που αναφέρονται στις Αποσπάσεις Αξιωματικών από την 33η Ταξιαρχία στην 2η Μεραρχία Έδεσσας.
Τα πως και τα γιατί πρέπει να απαντηθούν από το ΓΕΣ και την Ιεραρχία.
Αυτό που αποκαλύπτεται όμως για μια ακόμη φορά είναι η ύπαρξη πάρα πολλών Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Έχει αναφερθεί και άλλη φορά από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι η αναλογία Υψηλόβαθμων Αξιωματικών στον Ελληνικό Στρατό είναι μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή του Αμερικανικού στρατού, με τον γνωστό εγκληματικό του ρόλο παγκόσμια.
Η ύπαρξη τόσων Υψηλόβαθμων στρατιωτικών είναι από τους λόγους που δεν κλείνουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα προκειμένου να διατηρούνται θέσεις Διοίκησης. 
Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι λόγοι καθώς εξυπηρετούνται τοπικά οικονομικά συμφέροντα και οι ανάγκες ψηφοθηρίας του εκάστοτε αστικού κόμματος εξουσίας.
Η κυβέρνηση συντηρεί και αυξάνει το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο προωθώντας την αύξηση του αριθμού των Αξιωματικών.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο Στρατός είναι ένα τεράστιο Βαρίδι, Βραχνάς και Εχθρός του κόσμου της εργασίας.
Η προπαγάνδα περί Αμυντικών αναγκών και προάσπισης κυριαρχικών δικαιωμάτων καμουφλάρει στην επιθετικότητα και τον επεκτατισμό του ελληνικού αστικού κράτους, την ανάληψη ακόμη πιο πολεμικό ρόλο στο πλαίσιο της Αρχιτεκτονικής Ασφάλειας των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης, εξυπηρετώντας τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού αστικού κόσμου.
Απαιτείται η ανάπτυξη ενός νέου Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού Κινήματος που να αντιταχθεί από ταξική-εργατική σκοπιά στις φιλοπόλεμες επιλογές της αστικής τάξης και να προχωρήσει σε σοβαρά βήματα συναδέλφωσης των λαών σε Αιγαίο-Βαλκάνια-Μεσόγειο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

3 σχόλια:

  1. Όταν βγεις και λες πως δεν πρέπει στελέχη να είναι αποσπασμένα πάνω από 2 χρόνια σε απειλούν με δυσμενή μετάθεση. Όταν κατώτεροι άξκοι είναι αποσπασμένοι καί σου λένε ότι ζηλεύεις Ανώτεροι άξκοι το θέμα βρωμάει από το κεφάλι. Το πυροβολικό από την ταξιαρχία είναι 5 λεπτά. Ο κατώτερος Άξκος όμως είναι αποσπασμένος 2 Χρόνια με τεχνικές γνώσεις που θα μπορούσε να βοηθήσει. Άραγε ο ταξίαρχος τα ξέρει αυτά??? Ξέρει το ιστορικό??? Ειναι δικιά του απόφαση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτογραφιζεις το πυροβολικό στη Κω. Μόνο εδώ γίνονται αυτά. Το σχόλιο με απλά λόγια τα λέει όλα. Να προσθέσω ότι αντί ένας τεχνίτης που μπορεί να διοικεί έναν Ουλαμο κατάντησε να είναι σοφέρ. Μόνο πυροβολικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστευω με αυτα που διαβαζω αλλα εδω η τεχνιτες μας δεν κανουν σχεδον τιποτα αλλα απλα σε λενε τι να κανεις,αναλογα με την σεζον η εαν εχουμε ελιες μετα ολα στον αερα.Αν ητανε να κανω το τεχνιτη η μαλλον καλυτερα ειναι να πας το αμαξι σου εξω και σε λεει το συνεργειο <> θα ηθελα και εγω να γινω τετοιος τεχνιτης..ειδικα στο πυροβολικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή