Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλο το κόστος μετακίνησης των φαντάρων για την Εορταστική Άδεια και στη Μυτιλήνη

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υποδέχεται το 2023 με αμφισβήτηση, συλλογικό αγώνα και αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τη Φωνή των Φαντάρων.
Αυτή τη φορά είναι οι συνφάνταροι από τη Μυτιλήνη που ενώνουν τον αγώνα τους με τις διαμαρτυρίες των συνφάνταρων σε όλη την Ελλάδα, καθώς κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες για την τεράστια οικονομική μας εκμετάλλευση κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ   
Καθώς ξεκινάνε οι προαναχωρήσεις για το δεύτερο γκρουπ τον Χριστουγέννων, οι φαντάροι και οι οικογένειες μας, καλούμαστε να πληρώσουμε για άλλη μια φορά το μεγάλο κόστος των μεταφορών από την τσέπη μας.

Λες και δεν ειναι αρκετά τα έξοδα για τα απαραίτητα στρατιωτικά είδη που ο στρατός ΔΕΝ μας παρέχει.
Λες και δεν είναι αρκετά τα έξοδα που για (9) μήνες στερούνται οι οικογένειες μας για να καθόμαστε στην άλλη μεριά της Ελλάδας και να κάνουμε ατελείωτες υπηρεσίες χωρίς κανένα νόημα και χωρίς να πληρωνόμαστε γι αυτό, καθώς ο στρατός μας παρέχει μόνο το εξοργιστικό ποσό των 8,72 τον μήνα.
Η κατάσταση αυτή επιβαρύνει ακόμα περισσότερο εμάς τους φαντάρους που υπηρετούμε στην παραμεθόριο καθώς τα έξοδα μετακίνησης είναι ακόμα μεγαλύτερα και πρέπει να δίνουμε τουλάχιστον 60 ευρώ για πήγαινε έλα Μυτιλήνη-Αθήνα (και ακόμα περισσότερα αν κάποιος παίρνει και δεύτερο μέσο για Πελοπόννησο ή άλλες περιοχές) περίπου 5 φορές κατά τη διάρκεια της θητείας μας, για απλή μετάβαση με πλοίο χωρίς καμπίνα.
Η μια δωρεάν μετακίνηση δεν φτάνει. 
Οι μετακινήσεις είναι ανάγκη και αναπόφευκτα έξοδα κάθε φαντάρου και εφόσον ο στρατός μας τοποθετεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μακριά από τα σπίτια μας, είναι υποχρεωμένος να μας τα καλύπτει.

Φαντάροι Μυτιλήνη

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Καμπίνα πλέον είναι ακριβές και το μοιράζεσαι μερικές φορές που δεν λέει καθόλου,γιατί είναι εντελώς άγνωστος ο άλλος και εκτός από αυτό μπορεί να είναι άρρωστος.70€ ειναι τα πάνε έλα και όχι 60€ εκεί έχει γίνει λάθος μάλλον γιατί 70€ χωρίς καμπίνα είναι το πάνε έλα και μην σε πω και 80€ ευρώ όταν γίνονται αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή