Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Για το 2023 το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εύχεται Καλή και Αγωνιστική Θητεία

Για το 2023 το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εύχεται στους συνφάνταρους Καλή και Αγωνιστική Θητεία.
Μέχρι την τελευταία στιγμή του "αποχωρισμού" μας από το 2022, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατέγραφε στιγμές αγώνα και αμφισβήτησης του Παραλόγου τη θητεία.
Στάθηκε απέναντι στην Αυθαιρεσία, την επιθετικότητα και την Τρομοκρατία των Αξιωματικών.
Καταδίκασε και αντιστάθηκε στην τεράστια οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της νεολαίας που ντύνουν Υποχρεωτικά στα χακί.
Απαίτησε τη βελτίωση των συνθηκών και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Βλακεία....
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Ομολογία Υποταγής από την φημολογία ότι στον Στρατό δεν υπάρχουν Δικαιώματα, δεν μπορείς και δεν πρέπει να αγωνιστείς.
Τι τελείως αντίθετο.
Ουσιαστικά ο Στρατός είναι το πεδίο της κοινωνικής ζωής που η νεολαία καταγράφει τη μεγαλύτερη Αμφισβήτηση του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και του Στρατού που αποδεικνύεται φορέας εκμετάλλευσης-καταπίεσης των νέων, Εχθρός του κόσμου της εργασίας.
Απόδειξη όλων αυτών οι εκατοντάδες Επιστολές με τις Καταγγελίες των συνφάνταρων που δημοσιεύονται κάθε μήνα από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.    

Καλούμε λοιπόν τους συνφάνταρους να ενισχύσουν το Κίνημα  Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τον Σεξισμό και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τους Αμερικανούς και τις βάσεις του θανάτου, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Καλούμε τους γονείς να σταματήσουν να είναι απαθείς, να σταματήσουν να πληρώνουν αυτά που οφείλει το Υπουργείο Άμυνας να προσφέρει στους συναδέλφους, να σταματήσουν να ψάχνουν και να βάζουν βύσμα.
Τους καλούμε να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στα στρατευμένα παιδιά τους, να δώσουν μαζί μας με συλλογικό τρόπο τον αγώνα για την υπεράσπιση της Υγείας, της Αξιοπρέπειας και της Ζωής τους.
Καλούμε τους ΕΠ. ΟΠ. και ΟΒΑ να αναλογιστούν τι σημαίνει η επιλογή τους να Καταταγούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Στρατός τους απέδειξε από την πρώτη στιγμή στα Κέντρα Εκπαίδευσης ότι δεν τους υπολογίζει ως Ανθρώπους, τους θεωρεί Αναλώσιμους Μπράβους για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών.
Τους καλούμε να ΠΑΡΤΑΙΤΗΘΟΥΝ από τις Ένοπλες Δυνάμεις και να δώσουν μαζί με το σύνολο των εργαζομένων τον αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των σύγχρονων δικαιωμάτων της τάξης μας.
Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το νέο εργατικό κίνημα που απαιτεί η εποχή μας.  
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ Εργατικούς Αγώνες και Κοινωνικά Κινήματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου