Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΚΕΠΒ Θήβας: άθλιες συνθήκες για τους φαντάρους που ετοιμάζονται για ΕΛΔΥΚ Κύπρου στο δεύτερο μεγαλύτερο ΚΕΝ

Ο ΑΝΥΕΘΑ Χαρδαλιάς δήλωνε ότι όλα θα είναι έτοιμα για την Κατάταξη των συνφάνταρων της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2223.
Από τις καταγγελίες όμως του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτεται ότι η Βρώμα και η Πείνα κυριαρχούν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, το μεγαλύτερο Κέντρο Εκπαίδευσης που άνοιξε ξανά για τους Νεοσύλλεκτους φαντάρους πριν από λίγες μέρες. 


Στη Μυτιλήνη επικρατεί το Μπάχαλο!!!

Στο ΚΕΠΒ Θήβας επικρατεί η Αθλιότητα.
Αισχρές συνθήκες διαβίωσης, συγκέντρωση ενός τεράστιου αριθμού φαντάρων σε πανάθλιες εγκαταστάσεις που θα έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.
Αλλά θα έπρεπε να αντικατασταθούν με άλλες.
Το Υπουργείο όμως κόβει τα κονδύλια για τους φαντάρους, η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τεράστια ποσά για Αγορές όπλων και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, προσφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε οπλισμό-πυρομαχικά στον Ουκρανικό Στρατό αλλά δεν προσφέρει ένα δίσκο με Αξιοπρεπές φαγητό στους συνφάνταρους.
Οι διακοπές νερού είναι συχνές.
Η καθαριότητα και η υγιεινή άγνωστες λέξεις, αφού για να καταλάβουμε τι συμβαίνει δεν υπάρχει ούτε σαπούνι στις  τουαλέτες. 
Οι ιώσεις και ο covid-19 κάνουν  πάρτι, οι άρρωστοι συνάδελφοι αυξάνονται συνεχώς, αλλά κανείς δεν είχε κάνει κάτι για να υπάρξει η στοιχειώδης υγειονομική ανταπόκριση, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν το μέγεθος της ΕΣΣΟ.
Δεν έκαναν τίποτε για τον Συνωστισμό τόσων νέων ανθρώπων.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι θα πράξουν επιτέλους για να δώσουν λύση;
Συνάδελφοι, Αρνηθείται να πάτε στην ΕΛΔΥΚ- Κύπρου.
Κανένας δεν μπορεί να σας Υποχρεώσει να πάτε στην Μεγαλόνησο.
Τάζουν καλές συνθήκες και εγκαταστάσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και ζωάρα.... ουσιαστικά για να μετατρέψουν τους φτωχούς φαντάρους σε Μισθοφόρους Στρατιώτες των πετρελαϊκών εταιρειών, για να ικανοποιήσουν τους μεγαλοιδεατικούς τους σχεδιασμούς για έλεγχο της Μεσογείου.
Εμείς θεωρούμε ότι κανένας Έλληνας φαντάρος δεν έχει καμιά δουλειά στην ΕΛΔΥΚ.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε συλλογικά να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω αλλα ειναι αμοιβαια τα αισθηματα ,γιατι οταν εκανα θητεια αλλος το πετουσε το σαπουνι αριστερα και δεξια αλλα υπηρχαν ατομα που εκαναν μπανιο με το σαπουνι που πλενονταν ο αλλος,ασε που μερικη λεγανε για covid και δεν φορουσαν μασκα σε κλειστο χωρο σε καλοκαιρινες συνθηκες οχι σε κρυο οπως και να ειναι δεν υπαρχει καταλληλος χωρος για τοσα ατομα σε κανενα στρατοπεδο και ειμαι σιγουρος οτι καποιο βυσμα ψευτο πολιτικος μηχανικος εκανε τα σχεδια ,για τα κτηρια χωρις να σκεφτουν το μελλον αλλα και ποσα ατομα θα υπαρχουν σε αναγκη να στεγασουν.Ποιος τα σχεδιασε τα κτηρια και εγιναν ετσι ? δεν γινεται αποθηκες παλιες να τα εχουν κανει δωματια με κατοικιδια (ποντικια,κοριος κτλ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή