Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Η κυβέρνηση της ΝΔ στέλνει και πάλι πυρομαχικά στον Ουκρανικό στρατό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Στη Θεσσαλονίκη, νταλίκες φορτωμένες με παλέτες πυρομαχικών αναχώρησαν για Ουκρανία.
Η κυβέρνηση της ΝΔ βαθαίνει την εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και συνολικά του ελληνικού αστικού κράτους στον πόλεμο της Ουκρανίας και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ακολουθώντας πιστά το άρμα της Αμερικανικής και Νατοϊκής επιθετικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής, επιδιώκοντας την αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου του ελληνικού αστικού κόσμου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες νταλίκες φορτωμένες με παλέτες πυρομαχικών αναχώρησαν από στρατόπεδο πεζικού στη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και, όπως μετέφεραν πηγές, με τελικό προορισμό την Ουκρανία.
Αντίστοιχη μετακίνηση υλικού είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Νοέμβρη, όταν είχε θεαθεί σε χωριά της Κοζάνης, με κατεύθυνση τα σύνορα, κομβόι με δεκάδες νταλίκες (με βουλγαρικές και πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας) φορτωμένες με πυρομαχικά (ενδεχομένως βλήματα 155 χιλιοστών για όλμους) και συνοδευόμενες από περιπολικά της αστυνομίας.

Τι απαντά το Υπουργείο Άμυνας;
Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθεί Μυστική Διπλωματία με το αυταρχικό καθεστώς της Τουρκίας, ενισχύει τον Ουκρανικό στρατό με όπλα και πυρομαχικά χωρίς να ενημερώνει τον λαό μας, ενώ μας θέτει σε τεράστιο κίνδυνο.
Και κυρίως ακολουθεί μια πολιτική πολεμικού τυχοδιωκτισμού ενώ ο λαός μας σε κάθε περίπτωση εκφράζει την τεράστια αντίθεση του σε όλα αυτά.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου