Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

CEPOL (Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία της ΕΕ): Σεμινάριο ενάντια σε «Διεθνή αναρχικό και αριστερό εξτρεμισμό»

Ενώ η Τρομοκρατία των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που οδήγησε στον πόλεμο στην Ουκρανία μας απειλεί όλους....
Ενώ λαοί καταστρέφονται και οδηγούνται εξαιτίας των τρομοκρατικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων...
Ενώ η Ακροδεξιά Τρομοκρατία στην διαπλοκή της με τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας αυξάνει τα τυφλά δολοφονικά της χτυπήματα...
Σεμινάριο που διοργανώνει η CEPOL (Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία της ΕΕ) έρχεται να αποκαλύψει το τι πραγματικά σημαίνει ΕΕ και ποιος είναι ο Εχθρός τους.
Η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία, που οργανώνει αυτό το σεμινάριο, είναι ένας οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης που προορίζεται για την κατάρτιση αστυνομικών και άλλων αξιωματούχων σε θέματα επιβολής του αστικού νόμου, του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η CEPOL διοργάνωσε σεμινάριο, με θέμα «Διεθνής αναρχικός και αριστερός εξτρεμισμός». 
Που αποσκοπούν;
«Στόχος είναι η ανάπτυξη προηγμένων δυνατοτήτων για αποτελεσματική πρόληψη από πιθανές εξτρεμιστικές επιθέσεις, εντοπίζοντας το επίπεδο απειλής που θέτει η αριστερή πτέρυγα και οι οργανώσεις – κινήματα του αναρχικού εξτρεμισμού στην Ευρώπη».
Αυτή η πρόσκληση στάλθηκε σε όλους τους εισαγγελείς, είναι σε γνώση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και είναι βέβαια ενδεικτική για το ποιες είναι οι στοχεύσεις της. 
Σε άλλο σημείο η πρόσκληση αναφέρει: 
«Την ομάδα – στόχο (σ.σ. εννοεί όσους συμμετέχουν) θα αποτελέσουν στελέχη των αρχών επιβολής του νόμου και εκπρόσωποι των δικαστικών αρχών που ασχολούνται με την πρόληψη και την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού».

Τι ακριβώς σκέφτονται να «αναλύσουν» στους εισαγγελείς της χώρας οι αρμόδιοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ποιες οδηγίες θα τους δώσουν; Ποιες είναι οι ειδικότερες στοχεύσεις τους και τι ακριβώς βάζουν κάτω από τον τίτλο «αριστερή πτέρυγα» και «αριστερός εξτρεμισμός»;

Θυμίζουμε ότι η 11 Σεπτεμβρίου του 2001 συνοδεύτηκε από την επιβολή τρομονόμου στην χώρα μας, Ευρωτρομονόμου σε επίπεδο ΕΕ και του Πατριωτικού Νόμου στις ΗΠΑ με αυταρχικές ρυθμίσεις εναντίον του κόσμου της εργασίας και σοβαρή περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών.
Τα σεμινάρια αυτά και οι συνολικότερες αυταρχικές-κατασταλτικές ρυθμίσεις εντάσσονται στο καθεστώς Εμπόλεμης Ειρήνης που χαρακτηρίζει την εποχή της έξαρσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και της σοβαρής επίθεσης εναντίον του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αστικός κόσμος παντού στην Ευρώπη εκπαιδεύει τον αστικό στρατό για να καταστείλει βίαια κοινωνικές κινητοποιήσεις ενάντια στην Ακρίβεια και τα οικονομικά αδιέξοδα που χτίζουν γύρω μας με τις αποφάσεις για επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία, ενίσχυσης της κερδοφορίας των εταιρειών και αναβάθμιση του ιμπεριαλιστικού ρόλου της ΕΕ.
Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να δούμε τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ ενάντια στις ασύμμετρες απειλές, τον Εχθρό Ρωσία και Στρατηγικό αντίπαλο Κίνα, το δόγμα της  Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας στην Ελλάδα που ενοποιεί εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό.
Απόδειξη αυτών των αυταρχικών ρυθμίσεων και στρατηγικών είναι η καταγγελία όποιου καταγγέλλει τις Παράνομες Επαναπροωθήσεις προσφύγων ως "πράκτορα του Ερντογάν", αλλά και η βρώμικη επιχείρηση συγκάλυψης των παρακολουθήσεων του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου από την ΕΥΠ με την προπαγάνδα του εσωτερικού εχθρού!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
Η ΕΕ δεν είναι το σπίτι των λαών
Είναι το σφαγείο των Πολυεθνικών, των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της βίαιης Καταστολής του εργατικού κινήματος και της κτηνώδους βίας εναντίον προσφύγων-μεταναστών.
ΔΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ-ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ-ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου