Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

199 ΜΠΕΜ: Συμβουλή ΟΒΑ σε συναδέλφους του- Παραιτηθείτε όσο πιο γρήγορα!

Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο επιχειρούν να στρατολογήσουν νέους για να τους Μετατρέψουν σε Μισθοφόρους Στρατιώτες, στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φτάνουν διαρκώς επιστολές που αποκαλύπτουν ότι εκατοντάδες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. παραιτούνται!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους νέους που συνειδητοποίησαν το λάθος τους να γίνουν χακί Μπράβοι των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. 
Τους καλεί να παλέψουν μαζί με την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας για τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες των εργαζομένων.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μεγάλη διάκριση έχω να πω ως ΟΒΑ ο οποίος παραιτήθηκε στην μονάδα 199 ΜΠΕΜ.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να χώνουν και να βάζουν ΟΒΑ σε όλες τις αγγαρείες και δραστηριότητες που δεν θέλουν οι ίδιοι να κάνουν.
Το μόνο που έχω να συμβουλέψω και είπα και τους καινούργιους συναδέλφους πριν αποχωρήσω είναι μακριά.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερο για εσάς.

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com   

1 σχόλιο:

  1. Είναι απίστευτα τα πράγματα που συμβαίνουν στην 199 ΜΠΕΜ το τελευταίο διάστημα Δρακοντια μέτρα από αξιωματικούς δεν δείχνουν την παραμικρή άνθρωπια σε στελέχη και φαντάρους !!!
    Πολλές φορές ακούει το αυτί μου να θέλει να δώσει κάποιος τέλος για να ησυχάσει …
    Κρίμα η πιο σκληρή μονάδα για κατώτερους και η καλύτερη για βύσματα ! Κάθε φορά τα ίδια άτομα θα μπουν στην άσκηση τα κανονίζουν έτσι τις άδειες ώστε να μην μπορούν να πάρουν εκείνο τον καιρό κάποιοι για να τους χώσουν Κρίμα πραγματικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή