Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

588 ΤΕ Λέρου: Αυτά τα ξέρει ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς και ο Ταξίαρχος: Κτίρια καταρρέουν, οι φαντάροι Κινδυνεύουν, θα κάνουν κάτι;

Στην πρόσφατη επίσκεψη του Ταξιάρχου στο 588 ΤΕ Λέρου, μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Αξιωματικοί της μονάδας, για να αποπροσανατολίσουν για μια ακόμη φορά, διέταξαν τους φαντάρους να βάψουν τους εξωτερικούς τείχους κτιρίων που καταρρέουν.
Ήταν μια ακόμη κίνηση για να διαμορφωθεί ψευδή εικόνα από την Ιεραρχία -βολικό για όλους- και να μην αναδειχθεί το μέγεθος του Κινδύνου.
Διαβάστε επίσης:

Οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες. Των Αξιωματικών της μονάδας, της ΑΣΔΕΝ που βρίσκεται στην κοσμάρα της....., του ΓΕΣ που στέλνει τους Επιθεωρητές Στρατού (αναρωτιόμαστε να κάνουν τι...), του ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά τον οποίο οι φαντάροι θυμούνται μόνο για τις Δημόσιες Σχέσεις του και τις φωτογραφίες που έβγαλε στο νησί.
Οι γονείς όμως που επικοινωνούν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ είναι πολύ ανήσυχοι.
Φοβούνται για τα παιδιά τους, φοβούνται μήπως ο Στρατός τραυματίσει τα στρατευμένα παιδιά τους και δεν εμπιστεύονται καθόλου τους Αξιωματικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι καταγγελίες των συναδέλφων δεν έχουν σταματημό. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μάγκες αρχικά καλά κάνατε και τα βγάζετε όλα στην φόρα για το 588 ΤΕ
Θέλω να προσθέσω κι αλλά πράγματα.
Όπως οι μερίδες του φαγητού που είναι λειψές.
Στα κτίρια βλέπεις σωλήνες από αμίαντο.
Στις τουαλέτες άμα δείτε, έχουν φουσκώσει οι κολόνες και πραγματικά περιμένουμε να πέσουν.
Επίσης τα κτίρια βγάζουν μια σκόνη που οι περισσότεροι από μας είμαστε με βήχα.
Και το χειρότερο μας λένε ότι τα κτίρια δεν μπορούν να τα γκρεμίσουν και να τα κτίσουν με νέα πρότυπα γιατί ανήκουν στην UNESCO
Και έχει έρθει ο Χαρδαλιάς τον Δεκέμβρη αλλά .. μόνο φωτογραφίες με τα στελέχη έβγαλε
Δεν τους νοιάζει τίποτα
Και οι υπηρεσίες στη καλύτερη πάνε 5-1.Επίσης είναι γεμάτο με τους ΟΒΑ οι οποίοι δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό σε εμάς τους στρατιώτες και μας φέρονται σαν σκουπίδια
Άσε που παίζει να είναι καμία 50αριά και όλοι από την Λέρο…
Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας εκ των οποίων εμπλέκεται σε revenge porn. 
Όλα αυτά είναι εν γνώση των Αξιωματικών;
Αν ναι, θα κάνουν ότι προβλέπεται ή θα αδιαφορήσουν;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τα κτίρια είναι παλιά και καταρρέουν.
Πρέπει να αντικατασταθούν.
Απαιτούμε να δοθούν τα απαραίτητα κονδύλια και να γίνουν εργασίες.
Δεν μπορεί η Ιεραρχία να απαντά ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τους φαντάρους που κινδυνεύουν, αλλά να δίνουν δεκάδες δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ., να στέλνουν στην Ουκρανία όπλα και πυρομαχικά που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό που αναδεικνύεται είναι ότι δεν υπολογίζουν την Σωματική Ακεραιότητα και την ζωή ων συνφάνταρων.
Στον Στρατό κατά Τύχη Ζούμε.
Συνάδελφοι, εμείς και οι γονείς, πρέπει να Αγωνιστούμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Κανένα κτήριο είναι στην UNESCO αυτό είναι μπούρδες, γιατί τα πήρε ο στρατός στην μισή τιμή άλλωστε η οβα μερική ήτανε και στρατιώτες εκεί παλαιότερα θα έπρεπε να είναι καλύτερα αλλά όπως ξέρω θα είναι για τα μόρια όταν ανοίξουν για αστυνομία και λιμενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κτήρια UNESCO είναι τα αμερικανικά πανεπιστήμια τα παλιά τα χρόνια τα οποία αργότερα τα πήρε ο στρατός είναι μια κλασική δικαιολογία, επειδή αργεί υπερβολικά να γίνει αλλά και χτιστεί καινούργιο με κανόνες ασφαλείας πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή