Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΛΑΦ Θεσσαλονίκης: Προκλητικά Χουντικά Γλέντια από Στρατιωτικούς που επιπλέον δεν πληρώνουν! Ποιος το επιτρέπει;

Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Διευθυντής της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης;
Ο Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, Διοικητής του Γ Σώματος Στρατού τι απαντά;
Ποιος Ανέχεται και Επιτρέπει να γίνονται αηδιαστικά και μισαλλόδοξα Χουντικά Γλέντια από Στρατιωτικούς στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης;
Πριν από λίγες μέρες στρατιωτικοί μαζεύτηκαν στα μαγειρεία να κάνουν Χουντικό Γλέντι αποχαιρετισμού!
Τρώγοντας gourme και εξίσου πανάκριβα τυράκια και σαλαμάκια, με την συνοδεία ακριβών κρασιών, είπαν να τραγουδήσουν το αισχρό χουντικό άσμα:
Να ζήσει ο Παπαδόπουλος, ο Πατακός και οι άλλοι....

Αλήθεια, πληρώθηκαν τα πανάκριβα τρόφιμα που κατανάλωσαν οι Ακροδεξιοί στρατιωτικοί, υμνητές της Χούντας των Συνταγματαρχών;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ απαιτεί να διερευνηθούν αυτές οι πολύ σοβαρές καταγγελίες και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν. 
Μερικοί βολεμένοι, που έχουν ξεχάσει τι θα πει σκοπιά, περίπολο και υπηρεσία σε μονάδα, διαδίδουν τις άθλιες και εμετικές ακροδεξιές αντιλήψεις, ξεχνώντας τον πόνο που προκάλεσαν στον λαό μας, εξυπηρετώντας τους πλούσιους, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Αντιλήψεις όμως που επικοινωνούν με την κυβέρνηση της ΝΔ και βρίσκονται σε εκσυγχρονισμένη εκδοχή στο σύγχρονο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε μαζικό και αποφασιστικό αγώνα, στην συγκρότηση κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και ρατσισμό, την πολεμοκάπηλη κυβέρνηση της ΝΔ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
  ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Χούντα και φαγοπότι ονειρεύεται ο κάθε πικραμένος που ήτανε με 1 στυλό στο χέρι και δεν έχουν ιδέα από θέματα ασφάλειας, χωρίς να δίνουν τα υλικά αλλά σε λένε ότι στο Βιετνάμ,έτσι πολέμησαν και νίκησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή