Τρίτη 23 Μαΐου 2023

2ο Μ/Κ Ταγμα ΕΛΔΥΚ: Μετέτρεψαν το εκλογικό δικαίωμα των φαντάρων σε διαρκές μαζικό καψόνι!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣαπό 2ο Μ/Κ Ταγμα ΕΛΔΥΚ 
Κάκιστοι χειρισμοί και αδιαφορία προς στρατιώτες
Το 2ο Μ/Κ Τάγμα της ΕΛΔΥΚ, συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά δείχνει την αδιαφορία τους προς τους στρατιώτες του. 
Προσπαθώντας να αγνοήσουμε το γεγονός πως εδώ και μήνες υπήρχε η αβεβαιότητα για το εάν οι στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ θα έπαιρναν άδεια κατά την περίοδο των εκλογών (κάτι που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, μένος και απογοήτευση), τώρα Αξιωματικοί του 2ου Μ/Κ έρχονται να χειροτερεύσουν την κατάσταση.

Αφού λοιπόν απαγόρευσαν - άνευ λόγου και αιτίας - να πάρουν οι στρατιώτες άδεια (και λέμε άνευ λόγου και αιτίας γιατί σε άλλα στρατόπεδα εντός Κύπρου, όπως τα Τεθωρακισμένα, ή και περιοχές της παραμεθορίου στην Ελλάδα, έδωσαν κανονικά άδεια), τώρα αρνούνται να αφήσουν τους στρατιώτες να κολλήσουν μέρες της άδειας τους με αυτήν της εκλογικής.

Τους υποχρεώνουν, δηλαδή, να πάρουν την εκλογική τους άδεια, να γυρίσουν, και μετά να ξαναφύγουν πάλι με την δικη τους άδεια. Προφανώς και τα έξοδα δεν καλύπτονται από το Τάγμα, ούτε για την εκλογική άδεια, ούτε για την κανονική, και παρόλα αυτά υποχρεώνουν τους στρατιώτες να μπουν σε αυτή την διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν έγινε στο 1ο Μ/Κ Τάγμα της ΕΛΔΥΚ (εκεί τους άφησαν να κολλήσουν μέρες), αλλά στο 2ο αποκλειστικά.

Γι άλλη μία φορά Αξιωματικοί, κυρίως, του 2ου Μ/Κ Τάγματος προβαίνουν σε κάκιστους χειρισμούς και τακτικές. 
Η απογοήτευση και μένος τον τελευταίο καιρό ξεχειλίζει, καθώς κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν στους στρατιώτες για άλλη μία φορά πως δεν ενδιαφέρονται καθόλου για εκείνους.

Πολλά, πολλά εσκεμμένα «λάθη» από Αξιωματικούς. 
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να έχουν δυσαρεστημένους στρατιώτες μέσα στο στρατόπεδο, και να αποτρέπουν μελλοντικούς στρατιώτες να δηλώσουν την ΕΛΔΥΚ/2ο Μ/Κ Τάγμα. 

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:


Η Διοίκηση της μονάδας τι κάνει;
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν στη διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ.
  Συνάδελφοι αντιδράστε.
Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Ζητήστε Ακρόαση από τη Διοίκηση.
Συνάδελφοι με κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Πολίτη φαντάρου με στολή, να εναντιωθούμε στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, στον πόλεμο και εθνικισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ-ΚΥΠΡΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου