Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Τεράστια Έξοδα για την Στρατιωτική Παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη: Από που προβλέπονται όλα αυτά ΑΓΕΕΘΑ Φλώρε και ΑΓΕΣ Χουδελούδη;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το λέμε ξανά: το αντιδραστικό πολεμοκάπηλο στρατιωτικό κατεστημένο έχει ξεφύγει εντελώς.
Και φορτώνει τον εργαζόμενο λαό μας με τεράστια κόστη που απορρέουν από πανάκριβες Μιλιταριστικές και Εθνικιστικές Επιδείξεις.
Με τις πλάτες της κυβέρνησης της ΝΔ που επιθυμεί προεκλογικά τη διεξαγωγή ενός ακόμη μισαλλόδοξου σόου, οργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη μια πανάκριβη προκλητική στρατιωτική παρέλαση που θα παρακολουθήσουν ο ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κ.Φλώρος, ο ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγ.Χουδελούδης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμο και μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Η στρατιωτική παρέλαση της 12ης Μεραρχίας, θα περιλαμβάνει μονάδες της 23 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Αλεξανδρούπολης και της 31 Ταξιαρχίας των Φερών, της 7ης Ταξιαρχίας Προβατώνα, μονάδες της εθνοφυλακής.
Μιλιταριστικά σαιτ αναφέρουν ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και μηχανοκίνητα οχήματα.
Επίσης κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί και διέλευση πολεμικών αεροσκαφών, ενώ θα συμμετάσχει και το Πολεμικό Ναυτικό, με συμμετοχή αγήματος και την παρουσία της Κ/Φ ΚΑΣΟΣ, η οποία έχει ήδη πλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό.

Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ είναι από που προβλέπονται όλα αυτά.
Στρατιωτική Παρέλαση με την συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων προβλέπεται μόνο για την Στρατιωτική Παρέλαση  της Αθήνας την 25η Μαρτίου, τη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου και στα Γιάννενα για την Απελευθέρωση μόνο όταν συμμετέχει η πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αυτά μας αναφέρουν φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν στην 12η Μεραρχία και έχουν χωθεί άσχημα αυτές της μέρες.
Επίσης ρωτούν τον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο και τον ΑΓΕΣ Χουδελούδη:
Αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα ξοδευτούν για το μιλιταριστικό σοου δεν θα μπορούσαν να δοθούν για την βελτίωση του ελάχιστου και άθλιου φαγητού που προσφέρεται στους συνφάνταρους;
Δε θα μπορούσαν να δοθούν αυτά τα τεράστια κονδύλια για την συντήρηση των μονάδων που καταρρέουν και των μέσων που συντηρούνται ελάχιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε καθημερινά;
 Δεν είμαστε αναλώσιμοι - είμαστε και εμείς άνθρωποι.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ
Αύξηση του Μισθού του Φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού.
Αναγνώριση των ενσήμων για την 12μηνη θητεία.
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυση από τον Στρατό και Επίδομα Ανεργίας.
 Το ξαναλέμε:
ΜΑΥΡΟ στον Μητσοτάκη, την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
και την Ακροδεξιά
ΜΑΥΡΟ σε όλα τα Αστικά κόμματα 
που Μαυρίζουν την ζωή μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Εφόσον κινείται θεωρείται ότι ειναι καλά ,άσχετα εάν δεν υπάρχουν φρένα, λάστιχα κτλ κάτι που είναι παράλογο και σε αυτό τομέα υπάρχουν υπεύθυνη που τα στέλνουν,μάλλον έχουν μπερδευτεί άλλο το πολιτικό όχημα και άλλο το στρατιωτικό που κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για την πλάκα με της κινήσεις αριστερά και δεξιά,επειδή δεν είναι το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή