Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Τεράστια επίθεση Λογοκρισίας από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με κλείσιμο ιστοσελίδων: Επιτρέπεται μόνο η Προπαγάνδα των Αμερικανών!

«Βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει στις 25 Ιουνίου είναι να κλείσει ιστοσελίδες» ισχυρίζεται στέλεχος του ΥΠΕΞ!
Αυτό ισχυρίζεται το militaire.gr.
Σε σχετική του ανάρτηση υποστήριξε ότι στέλεχος του ΥΠΕΞ ισχυρίζεται -γραπτώς- ότι «βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/6 είναι να κλείσει όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες (και του αμυντικού χώρου βεβαίως) οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή φιλορωσική προπαγάνδα».
"Το στέλεχος συνεχίζει γράφοντας ότι το …λουκέτο στις δημοσιογραφικές ιστοσελίδες πρέπει να μπει από την επόμενη κυβέρνηση -της ΝΔ εννοεί βεβαίως- γιατί «αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια, καθώς σήμερα δεχόμαστε αναμφισβήτητα «υβριδικό πόλεμο» από τη Ρωσία , ο οποίος περιλαμβάνει και τον πληροφοριακό πόλεμο»!!!
Επικαλείται μάλιστα και σχετικό του άρθρο σε ιστοσελίδα που προφανώς δεν θα είναι φιλορωσική, όπου έγραψε για την «ρωσική υβριδική απειλή» που δεχόμαστε!!! 
Στο τέλος αναφέρει ακόμη ότι σε όσους μπει λουκέτο «ας πάνε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου να δικαιωθούν»!

Η επίθεση Λογοκρισίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Κ.Μητσοτάκη αποτελεί συνέχεια της κυβερνητικής πολιτικής εμπλοκής-συμμετοχής στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο δια αντιπροσώπων που διεξάγεται στην Ουκρανία, ανάμεσα στο ακροδεξιό καθεστώς, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και την Ρωσία.
Λένε ότι η Αλήθεια, είναι το πρώτο θύμα των πολέμων...
Όμως αποδεικνύεται ότι το ελληνικό αστικό κατεστημένο που ταυτίζεται με τους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, όχι μόνο επιχειρεί να υπερπροβάλλει την αμερικανική προπαγάνδα, αλλά και να εξαφανίσει κάθε φωνή κριτικής, διαφοροποίησης και εναντίωσης στους φιλοπόλεμους τυχοδιωκτισμούς.
Το Δόγμα Μπους -ή Μαζί μας ή Εχθρός μας- είναι εδώ! 
Η κυβέρνηση της ΝΔ αρχικά έκλεισε όλα τα ΜΜΕ που θεωρήθηκε ότι συνδέονται με το ρωσικό κράτος.
Τώρα απειλεί, η επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιουνίου να είναι μια καταιγίδα Λογοκρισίας και Ολοκληρωτισμού.
Είναι μια αυταρχική επιλογή που απαντά στην Άρνηση του λαού μας -όπως αποκρυσταλλώθηκε σε πληθώρα σφυγμομετρήσεων- στο να προσφέρει η κυβέρνηση της ΝΔ όπλα και πυρομαχικά στον Ουκρανικό στρατό από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού και να εμπλακεί-συμμετέχει στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Ποιος ξεχνά, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας είχε απειλήσει με Στρατοδικεία  όσους αποκάλυπταν την συνδρομή της στον Ουκρανικό στρατό με τα ρωσικά τεθωρακισμένα BMP;
Το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να απαντήσει.
Ο κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός αποκαλύπτεται.
Τα διλήμματα που έχει καθένας  μπροστά του εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου γίνονται ολοένα και πιο σκληρά.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου