Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΔΑΝ Καρπάθου: Νηστικοί και Διψασμένοι οι φαντάροι αφού ο Στρατός προσφέρει φθηνή κονσέρβα και ακατάλληλο νερό!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Υπηρετώ στην μονάδα ΔΑΝ Καρπάθου, στο τμήμα πυροβολικού που συστεγάζεται.
Αρκετό καιρό και κατόπιν τεταμένης υπομονής ήθελα να δημοσιεύσω τα εξής καίρια ζήτημα που τίθενται ως προς ανοχή υποχρεωτικής θητείας εδώ.
1) Για να πιούμε πόσιμο νερό θα πρέπει να αγοράσουμε από ΚΨΜ.
Παρότι υπάρχει κοντά, εκτός μονάδας, βρύση με παροχή πόσιμου νερού δεν επιμελείται κανείς να φέρει για κατανάλωση, παρά μόνο για παρασκευή φαγητού, με αποτέλεσμα να πετάμε λεφτά, όσοι έχουμε εκεί και φυσικά με περιορισμό ώρας αφού το ΚΨΜ παραμένει ανοιχτό συγκεκριμένες ώρες. 
Όσοι δεν έχουν, πίνουν από τους νιπτήρες το οποίο προέρχεται από μην πόσιμη πηγή (επιβεβαιωμένο από ντόπιους να μην πίνουμε από εκεί καθώς θα καταλήξουμε με πέτρα στα νεφρά κ.α. δυσλειτουργίες μακροπρόθεσμα)

2) Ως το φαγητό υπάρχουν φορές που αποτελείται από κονσέρβα αλλά εκείνες τις μέρες δεν παρέχεται ως δικλείδα κάποια επιλογή είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού παράγοντα, και έχει συμπέσει φορές που το ΚΨΜ είναι άδειο με αποτέλεσμα να μένουν αρκετά άτομα νηστικά (συμπεριλαμβανομένων και των μαγείρων), ενώ άλλοτε είναι καλό αλλά δεν παρέχονται επαρκείς αντικειμενικά μερίδες.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς τα πληρώνουμε από μισθούς μέχρι πρώτες ύλες και ενδιάμεσα υπάρχουν φήμες  ότι γίνονται και λογιστικά μαγειρέματα που δεν βγαίνουν στη φόρα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία.
Συνάδελφοι πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στην οικονομική εκμετάλλευση της νεολαίας κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
Ο Κ.Μητσοτάκης πανηγυρίζει γιατί υποχρεώνει τον λαό μας να πληρώσει 10 δις ευρώ για την αγορά των αμερικανικών αεροσκαφών F-35, αλλά οι φαντάροι μένουν Νηστικοί και χωρίς νερό.
Συνάδελφοι, ενισχύστε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου