Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Απίστευτη πρόκληση η κηδεία του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου- γιατί ο λαός μας να τα πληρώσει όλα αυτά;

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν οι όροι τέλεσης της κηδείας του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η προσωρινή κυβέρνηση των Στρατηγών και το στρατιωτικό κατεστημένο έστησε ένα άθλιο και εξίσου πανάκριβο μιλιταριστικό σόου, που είναι Υποχρεωμένος να πληρώσει ο λαός μας.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δέχτηκε πληθώρα καταγγελιών που περιγράφουν τις λεπτομέρειες τις οποίες κρύβουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και τα μιλιταριστικά σαιτ, καθώς λιβανίζουν το στρατιωτικό κατεστημένο και την εκάστοτε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Την Τρίτη 06/06 στις 12.00 έγινε η κηδεία του  πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφία στη Θεσσαλονίκη.
Παρόντες οι Υπουργοί Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, Στρατηγοί, Αλκιβιάδης Στεφανής και Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ, Αντώνης Οικονόμου και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.
Όλοι αυτοί μετακινήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ στη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.
Επίσης, ΔΩΡΕΑΝ μετακινήθηκαν με την ίδια πτήση όσοι αποτελούσαν κατά το παρελθόν το Επιτελείο του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.
Το στρατιωτικό κατεστημένο κήρυξε Αργία την Τρίτη 06/06 για να δοθεί η δυνατότητα στους Αξιωματικούς να παραβρεθούν στην κηδεία.
Ταξίαρχοι και Στρατηγοί που συμμετείχαν στην τελετή ταξίδευσαν με τα υπηρεσιακά οχήματα που τους έχουν διατεθεί.
Αυτό σημαίνει ότι χρέωσαν το Δημόσιο με έξοδα για τα καύσιμα, οδοιπορικά και έξοδα παράστασης, που μεταφράζονται σε εκατοντάδες ευρώ για τον καθένα!
Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος είναι γνωστός για την σχέση του με τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής, καθώς έπαιξε σοβαρό ρόλο στην ανασυγκρότηση τους και την ευρύτερη καλλιέργεια του Μιλιταρισμού και της Στρατιωτικοποίησης.
Στην κηδεία λοιπόν συμμετείχαν αντιπροσωπείες Ταγμάτων Εθνοφυλακής, που ένστολοι, μεταφέρθηκαν ΔΩΡΕΑΝ, με υπηρεσιακά οχήματα των σχηματισμών που υπάγονται τα Τ.Ε.
Φυσικά στην τελετή συμμετείχαν βουλευτές, απόστρατοι στρατιωτικοί κλπ.
Μετά την τελετή παρατήθηκε Γεύμα το οποίο κάλυψε οικονομικά το Επιτελείο, δηλαδή το Δημόσιο, δηλαδή ο λαός μας.       

Την ώρα που δαπανούνταν όλα αυτά τα ποσά για την Κηδεία του Κωσταράκου μια 63χρονη γυναίκα, έχασε τις αισθήσεις της και πέθανε σε καρότσα αγροτικού, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο....
Ενώ οι συνφάνταροι τρώνε άθλιο και ελάχιστο φαγητό στις μονάδες, πληρώνουν ακόμη και το νερό που πρέπει να τους χορηγεί ο Στρατός, και έχουν αναλάβει το κόστος συντήρησης οχημάτων και εγκαταστάσεων.

Είναι τα Προκλητικά Προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου σε ζωή και θάνατο.
Στρατός και στρατιωτικοί που αποτελούν τεράστιο βαρίδι για τον λαό μας.
Προβάλλοντας τον εξ Ανατολάς Κίνδυνο προωθείτε συστηματικά η στρατιωτικοποίηση και η ευνοιοκρατία των στρατιωτικών που επιβάλλονται ως παιδιά ενός Ανώτερου θεού.
Δεν τους χρωστάμε τίποτε.
Όλοι αυτοί επέλεξαν την Καριέρα στον Στρατό για να Βολευτούν.
Άνθρωποι που έκαναν επάγγελμα τον Πόλεμο, βάφουν τα χέρια τους στο αίμα των λαών και συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις διεκδικώντας διπλούς και τριπλούς μισθούς.
Αυτοί πήγαν στην Αφρική και το Αφγανιστάν, πηγαίνουν στα Βαλκάνια, την Σαουδική Αραβία, την Ουκρανία και την Αρμενία κυνηγώντας χιλιάδες ευρώ.
Αυτοί εισπράττουν  επιδόματα καταδιώκοντας και Επαναπροωθώντας πρόσφυγες που δημιούργησαν οι βρώμικοι πόλεμοι που συμμετέχουν.
Σε όλα αυτά πρέπει να αντισταθούμε.
Με κίνημα μαζικό ενάντια στον πόλεμο και εθνικισμό, τον μιλιταρισμό και ρατσισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 
      ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου