Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Εκπαιδεύονται Ουκρανοί στρατιώτες στην Ελλάδα;

Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

Σε νέες καταγγελίες που έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτεται ότι Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδεύονται μυστικά στην Ελλάδα, τους τελευταίους μήνες.
Η εκπαίδευση τους πραγματοποιείται σε στρατόπεδα των Ειδικών Δυνάμεων και παρουσιάζεται ως Συνεκπαίδευση μεταξύ των Ελληνικών και αντίστοιχων Αμερικανικών Δυνάμεων.
Οι Ουκρανοί Στρατιώτες περνούν διάφορα σχολεία π.χ Ανορθόδοξου Πολέμου καθώς ενσωματώνονται σε Νατοϊκές και Αμερικανικές αποστολές.
Οι στρατιώτες εαυτοί δεν φορούν στολές ούτε φέρουν διακριτικά του Ουκρανικού στρατού, αλλά είναι ενδεδυμένοι με στολές του Αμερικανικού Στρατού. 
Οι καταγγελίες κάνουν λόγο ότι η μεθόδευση αυτή ακολουθείται τουλάχιστον τους τελευταίους τέσσερις (4) μήνες.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά το Υπουργείο Άμυνας;
Η κυβέρνηση της ΝΔ, παρά την άρνηση του λαού μας για εμπλοκή-συμμετοχή στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας, έχει αφήσει ανοικτό το ζήτημα της εκπαίδευσης μελών του Ουκρανικού στρατού σε στρατόπεδα του Ελληνικού στρατού.
Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
Ενώ οι καταγγελίες πληθαίνουν...
Όλα αποκαλύπτουν τους κινδύνους για τον λαό μας από την ελληνο-αμερικανική πολεμική συμμαχία και τη μετατροπή της ελληνικής επικράτειας στο πιο κρίσιμο πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών στην περιοχή.
Η κυβέρνηση δεν διάλεξε την "σωστή πλευρά της ιστορίας", αλλά εξυπηρετεί τα αμερικανικά και νατοϊκά ιμπεριαλιστικά επιθετικά σχέδια επιδιώκοντας αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους και κέρδη για τον ελληνικό αστικό κόσμο.
Ο λαός μας πληρώνει τις δραματικές συνέπειες και βρίσκεται στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που απειλούν τον πλανήτη ακόμη και με πυρηνικό πόλεμο.
Η αντιδραστική αναδιοργάνωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι κολοσσιαίοι πολεμικοί εξοπλισμοί, η στρατολόγηση δεκάδων χιλιάδων νέων ως Μισθοφόροι Στρατιώτες και Στρατιωτικοί, τα μαζικά εγκλήματα κατά των προσφύγων είναι ψηφίδες αυτού του παζλ του Πολέμου.
Πρέπει να Αντισταθούμε, Μπλοκάροντας τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
   
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου