Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ετοιμασίες για το αδιανόητο: Εσπευσμένα στην Κρήτη το WC-135R «Constant Phoenix» Nuke-Sniffer – Οι ΗΠΑ έστειλαν αεροσκάφος μέτρησης ραδιενέργειας λόγω Ουκρανίας

Ετοιμασίες για το αδιανόητο: Εσπευσμένα στην Κρήτη το WC-135R «Constant Phoenix» Nuke-Sniffer – Οι ΗΠΑ έστειλαν αεροσκάφος μέτρησης ραδιενέργειας λόγω Ουκρανίας
Ο Ζελένσκι μοιράζει φυλλάδια με οδηγίες για "πυρηνικό ατύχημα" στους πολίτες!
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ΗΠΑ έστειλαν εσπευσμένα το ειδικό αεροσκάφος ελέγχου και μέτρησης ραδιενέργειας WC-135R Constant Phoenix στην αεροπορική βάση των Χανίων στην Κρήτη.

Η εξέλιξη αυτή έχει άμεση σχέση με τις “πυρηνικές εξελίξεις” γύρω από τον σταθμό της Ζαπορίζια.

Πριν λίγες ώρες το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας δημοσίευσε ενημερωτικά φυλλάδια που εξηγούν τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες σε περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος.

Μπορείτε να δείτε τα φυλλάδια στο τέλος του κειμένου.
Οι ΗΠΑ έστειλαν στην Κρήτη το WC-135 Constant Phoenix!

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν το μοναδικό τους αεροσκάφος παρακολούθησης ραδιενεργής μόλυνσης στην Ευρώπη. Ένα WC-135 Constant Phoenix προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση Χανίων στην Κρήτη” αναφέρουν από την πλευρά τους τα ρωσικά ΜΜΕ επιβεβαιώνοντας την σχετική πληροφορία.

Προσθέτουν επίσης:

“Το μοναδικό αεροσκάφος αυτού του τύπου σε υπηρεσία με την Αεροπορία των ΗΠΑ επανεμφανίστηκε στην Ευρώπη, ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία επίσκεψη τον Ιανουάριο του 2022. Στη συνέχεια οι Αμερικανοί μετέφεραν το WC-135 Constant Phoenix στη βρετανική αεροπορική βάση Mildenhall.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση αυτού του αεροσκάφους στην Ευρώπη είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός. Tο αεροσκάφος αυτό βρίσκεται στην περιοχή της Κορεατικής Χερσονήσου, όπου έχει ως πρωταρχικό στόχο την παρακολούθηση της Βόρειας Κορέας.

Το Boeing WC-135 Constant Phoenix είναι ένα αεροσκάφος ειδικής αποστολής που βασίζεται στο Boeing C-135 και χρησιμοποιείται από την Αεροπορία των ΗΠΑ. Σχεδιασμένο για τη συλλογή δειγμάτων από την ατμόσφαιρα για την ανίχνευση και τον εντοπισμό πυρηνικών εκρήξεων. Παραδόθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 του περασμένου αιώνα και θεωρείται ήδη ξεπερασμένο.

Ποιος είναι ο λόγος της τρέχουσας μεταφοράς του αεροσκάφους στην Κρήτη; Με μεγάλη πιθανότητα ο λόγος ήταν οι δηλώσεις της Ουκρανίας και του Ζελένσκι για πρόκληση που φέρεται να ετοιμάζει η Ρωσία στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Το WC-135 Constant Phoenix είναι ένα αεροσκάφος ραδιολογικής παρακολούθησης του οποίου οι κύριες αποστολές είναι η παρακολούθηση πυρηνικών δοκιμών, η παρακολούθηση πυρηνικών όπλων και η συλλογή δειγμάτων αέρα για την παρουσία ραδιενεργών ουσιών

Από την ίδια βάση, απογειώνονται για την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας τα αναγνωριστικά UAV RQ-4B Global Hawk και τα αεροσκάφη RC-135W Rivet Joint .
Συνεχίζει ο Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζει «εξ αποστάσεως έκρηξη» του πυρηνικού σταθμού

Ο Ζελένσκι συνεχίζει να ανεβάζει τον δείκτη πυρηνικής κλιμάκωσης στην Ουκρανία. Σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος κατηγόρησε τη Ρωσία ότι φέρεται να προετοίμαζε μια «εξ αποστάσεως έκρηξη» του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια!

Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι έκανε άλλη μια δήλωση για αυτό το θέμα μιλώντας για ένα συγκεκριμένο «ρωσικό σχέδιο».

Αυτή τη φορά κατηγόρησε τη Ρωσία ότι προετοιμάζει μια δολιοφθορά στον πυρηνικό σταθμό ZNPP, η οποία θα συμβεί αφού η Ρωσία μεταφέρει τον πυρηνικό σταθμό υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας και του ΔΟΑΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη ναρκοθετήσει τον σταθμό και ετοιμάζονται να τον ανατινάξουν εξ αποστάσεως μόλις φτάσουν εκεί εκπρόσωποι του Κιέβου και του διεθνούς οργανισμού.

“Η Ρωσία είναι τεχνικά έτοιμη να προκαλέσει μια τοπική έκρηξη στον σταθμό, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απελευθέρωση επικίνδυνων ουσιών στον αέρα. Γιατί μπορεί να υπάρχει ανατίναξη από απόσταση” είπε ο Ζελένσκι!

Απίστευτες και επικίνδυνες εξελίξεις…
Δείτε τον χάρτη με την προσγείωση του αεροσκάφους στην Κρήτη και τα φυλλάδια που μοιράζει η κυβέρνηση Ζελένσκι



warnews247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου