Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

15ο Σύνταγμα Πεζικού: Μετάθεση φαντάρου στον Έβρο που κάνεις 9μηνο ενώ έχει υπηρετήσει 11 μήνες!

ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΟΝΙΟΥ
Το στρατευμένο παιδί μας υπηρετεί στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καστοριά και πριν δύο μέρες του ήρθε μετάθεση για Ρύζια Έβρου, με την αιτιολογία πως θα εκδοθεί ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία οι οπλίτες της 2023 Β, Γ και Δ ΕΣΣΟ θα καθιστούν υπόχρεοι 9 μηνης θητείας.
Το παράδοξο της υπόθεσης του είναι το εξής: 
κατατάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και το Στρατό Ξηράς με την Ε ΕΣΣΟ του 2021 και υπηρέτησε 8 μήνες και 10 μέρες, παίρνοντας αναβολή για ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 
Μετά από πολλούς δύσκολους μήνες πήρε την απόφαση να καταταγεί εκ νέου στις ένοπλες δυνάμεις για να ολοκληρώσω το υπόλοιπο της θητείας του. 
Κατατάχθηκε με την Δ ΕΣΣΟ 2023 και πήρε μετάθεση για το 15ο Σύνταγμα Πεζικού Καστοριάς έχοντας υπόλοιπο θητείας 110 ημέρες. 
Πριν μερικές μέρες βγήκε μετάθεση για Ρύζια Έβρου με την αιτιολογία πως θα είναι υπόχρεος 9 μήνες θητείας μόλις ψηφιστεί η ΚΥΑ.
Και ερωτώ, πως γίνεται το όνομα του να μπήκε σε αυτή τη λίστα με μεταθέσεις όταν έχει υπηρετήσει παραπάνω από 9 μήνες συνολικά. 
Πως είναι δυνατόν η μονάδα του να ενημερώνει το ΓΕΣ για το ζήτημα αυτό και το ΓΕΣ να απαντά ''ας πάει ο νεαρός και ας κινηθεί νομικά''. 
Είναι πραγματικά άδικο αυτό που συμβαίνει.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Εμείς απαιτούμε να διορθώσει αυτή την Αδικία.
Εντάξει, κυριαρχεί στον Στρατό ο Παραλογισμός, αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν τους φαντάρους με αυτόν τον αισχρό τρόπο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Μου θυμιζει πριν χρονια αλλως που ζουσε στο εξωτερικό ητανε να κανει 6μηνω και λογο έλλειψης χαρτιων εκανε τοτε 16μηνω που στο τελος ειχανε κανει λαθος και εκανε παραπανω θητεια...αντε βγαλη ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή