Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Β 181 ΧΩΚ: Ατελείωτο χώσιμο των φαντάρων είναι το έργο που άφησε πίσω του ο πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Περιφερειακές Εκλογές: οι Φαντάροι δεν ξεχνούν τα έργα του Χαρδαλιά και τον Μαυρίζουν!

Μετά τη δημοσίευση της ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 181 ΧΩΚ Γ Πυροβολαρχία Θεσσαλονίκης: Είναι παγίδα για τους φαντάρους που δεν παίρνουν Έξοδο ΠΟΤΕ!
Άλλη μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τους συνφάνταρους που υπηρετούν στην Β 181 ΧΩΚ Θεσσαλονίκης.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Και στη Β 181 ΧΩΚ γίνονται τα ίδια.
Έχουμε φτάσει τις 27 υπηρεσίες.
Είμαστε με τρεις (3) ώρες ύπνο.
Στο ενδιάμεσο και αβέρτα αποσπάσεις σε Λέσχες Αξιωματικών, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες που μένουν να περνάνε κόλαση

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Τεράστιες οι ευθύνες του πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά.
Μάλιστα, ο Ν.Χρδαλιάς είχε επισκεφτεί την έδρα της Β΄ Πυροβολαρχίας της 181 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων “Hawk” (181 ΜΚ/Β “Hawk”), συνοδευόμενος από τους νεοτοποθετημένους Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο.
Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ "ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή της 181 MK/B “Hawk” Αντισυνταγματάρχη Σωκράτη Αλεξόπουλο για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες της Μοίρας, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις της και συνομίλησε με τα εν υπηρεσία στελέχη και τους οπλίτες θητείας".

Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
 Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου