Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Περιφερειακές Εκλογές: οι Φαντάροι δεν ξεχνούν τα έργα του Χαρδαλιά και τον Μαυρίζουν!

Παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφερειακή κίνηση Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, την Κυριακή το απόγευμα στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Τα μάτια μας είναι στραμμένα στη Θεσσαλία, όπου αποκαλύπτεται ότι κοινή μπορεί να είναι η μοίρα του Πρόσφυγα από την Συρία και του Μετανάστη από την Αφρική, με τον πλημμυροπαθή του κάμπου και του κατεστραμμένου από τις πυρκαγιές στον Έβρο. Θύματα όλοι της κυβέρνησης ΝΔ, του πλημμυρισμένου ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, της στρατιωτικοποιημένης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Όλοι αυτοί απειλούν την Ασφάλεια των Πολιτών.  Γιατί ο κάμπος πρώτα πλημμύρισε με αμερικανικές βάσεις και στρατεύματα, σε μια Ελλάδα απέραντο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ με ευθύνη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να πάρουν μέτρα, να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα, αγοράζουν RAFALE-F35, ξοδεύοντας δεκάδες δις ευρώ. Ο πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς υπέγραψε την κατασκευή Ναυστάθμου στο Βόλο. Ψήφους κυνηγούν, με τον πόλεμο θέλουν να ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΡΌΛΟ του Ελληνικού κράτους, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται οι σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ. Τώρα όμως δεν σταματάμε να μετράμε νεκρούς στη Θεσσαλία!

 Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους συνφάνταρους να Ψηφίσουν την   Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με υποψήφιο τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που στηρίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ . Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται απέναντι στον πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά που προβάλλεται ως «επιτυχημένος» από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Όμως κανείς συνφάνταρος δεν μπορεί να ξεχάσει τις συνέπειες της πορείας του ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και  Άμυνας μέχρι πρόσφατα. Πώς να ξεχάσεις τον παρατεταμένο Εγκλεισμό μας σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και μονάδες κατά τη διάρκεια του Κορονοϊού, σε άθλιες συνθήκες, με πρωτοφανή συνωστισμό, ιδανικό για τη διάδοση του Ιού,  χωρίς την λήψη των απαιτούμενων μέτρων; Ένας Αποκλεισμός των φαντάρων που έσπασε μετά τη δημοσίευση εκατοντάδων Επιστολών Καταγγελίας, με τη δημοσίευση κειμένου που υπέγραψαν 2000 συνάδελφοι και γονείς, αλλά και την κινητοποίηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ στο Πεντάγωνο.

Πώς να ξεχάσεις ότι έβαλαν τους φαντάρους να «ανοίξουν» την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και να απεγκλωβίσουν χιλιάδες οδηγούς που κρατούσε Αποκλεισμένους η μη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και το πρόταγμα της κερδοφορίας του επιχειρηματία; 

Πώς να ξεχάσεις τις πυρκαγιές που αποκάλυψαν ξανά την Αποτυχία του Επιτελικού κράτους της ΝΔ, την κατάρρευση της πολυδιαφημισμένης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, τη φούσκα του «κοινωνικού ρόλου» του Στρατού, που έρχεται να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες ρίχνοντας στις φλόγες ανεκπαίδευτους φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη;

Πώς να ξεχάσεις το πρωτοφανές γεγονός της ανατίναξης αποθηκών πυρομαχικών στην 111 ΠΜ απειλώντας με θάνατο και καταστροφή χιλιάδες συμπολίτες μας στην Ν.Αγχίαλο; Δεκάδες Στρατιωτικές Μονάδες, αντιμετώπισαν τον ίδιο κίνδυνο στον Έβρο καθώς δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα, ενώ τις είχαν επανειλημμένα επιθεωρήσει οι Υπουργοί Παναγιωτόπουλος-Χαρδαλιάς και Ανώτατοι στρατιωτικοί! Τώρα πλημμύρισε ακόμη και η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Πώς να ξεχάσουν οι συνφάνταροι ότι η Υποχρεωτική τους Στράτευση σημαίνει τεράστια εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση, τα Ρουσφέτια και τα βύσματα της ΝΔ, την υποχρεωτική συμμετοχή στο αισχρό κυνήγι προσφύγων, την συμμετοχή-εμπλοκή τους στον βρώμικο πόλεμο της Ουκρανίας και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Αμερικανών;

Το τελευταίο μεγάλο Ρουσφέτι του Ν.Χαρδαλιά ήταν το κλείσιμο των ΣΥΠΟ σε Έβρο-νησιά και το άνοιγμα των παλιών Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Ηπειρωτική Ελλάδα, ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές. Ταυτόχρονα, οι συνφάνταροι εδώ και μήνες καθαρίζουν, βάφουν, χτίζουν, ανακαινίζουν αρχαία στρατόπεδα για να πάρει ψήφους η ΝΔ!

Πώς να ξεχάσεις ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αύξησε την στρατιωτική θητεία στους (12) μήνες χρεώνοντας μας ένα δυσβάστακτο κόστος 5000-6000 ευρώ και μας δίνει 8,7 ευρώ μηνιαίως;

Καλούμε τους συνφάνταρους που μαζί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Ν.Χαρδαλιά στις Περιφερειακές Εκλογές. Να καταδικάσουν την αστική-ταξική πολιτική που εκπροσωπεί  και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, την Ευρώπη Φρούριο, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, εμπλέκοντας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς . Να καταδικάσουν το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που μας Απειλεί και διεξάγει Υβριδικούς Πολέμους καθώς θεωρεί και αντιμετωπίζει τα κοινωνικά κινήματα, τους πρόσφυγες-μετανάστες-μειονότητες ως Ασύμμετρες Απειλές

Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου