Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Μηχανικό Στρατού: Έστησαν γέφυρα μεταξύ Πηλίου-Βόλου και τώρα τους Τιμωρούν για "παραποίηση στολής"

Φωτ. : ΓΕΕΘΑ
Το έχουμε ξαναπεί.
Στο ΓΕΣ και στο ΓΕΕΘΑ δεν ξέρουν τη λέξη Ντροπή.
Το ΓΕΕΘΑ έχει φάει κόλλημα με τις στολές.
Δαιμονοποίησε τα ανεβασμένα μανίκια προκειμένου να επιβάλλει το αμερικανικό πρότυπο εμφάνισης.
Και αφού μας είχε μέσα στον καύσωνα με κατεβασμένα μανίκια.
Μας έριξε στις πυρκαγιές ανεκπαίδευτους και στις πλημμύρες χωρίς μπότες και αδιάβροχα, και τώρα μας Τιμωρεί για Παραποίηση Στολής.
Το προσωπικό του Μηχανικού, όπως είναι εκπαιδευμένο και προβλέπεται, μέσα σε 30 ώρες έφτιαξαν μεταλλική γέφυρα μεταξύ Πηλίου και Βόλο.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, η μεταλλική γέφυρα τύπου «Μπέλεϋ» έχει μήκος 30 μέτρα και μπορεί να «σηκώσει» βάρος 16 τόνων, δηλαδή μπορούν να τη διασχίσουν ΙΧ αυτοκίνητα και ημιφορτηγά.

Και αφού το ΓΕΕΘΑ "πούλησε" μιλιταρισμό και προπαγάνδισε τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού, ήρθε το ΓΕΣ να Τιμωρήσει για "παραποίηση στολής" όσους είχαν βγάλει τα χιτώνια και είχαν σηκώσει τα μανίκια!
Ξεφτίλα...
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά.
Μα τέλος πάντων, τι είναι αυτά ΑΓΕΣ Χουδελούδη και ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος; Απειλούν και τιμωρούν φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη που σώζουν πλημμυροπαθείς γιατί έχουν ανεβασμένα μανίκια;
Έχουν τους χαφιέδες του ΓΕΣ και παρακολουθούν τα βίντεο των καναλιών με τις διασώσεις και όταν δουν κάποιον συνφάνταρο ή χαμηλόβαθμο στέλεχος με ανεβασμένα μανίκια, δίνουν σήμα να τιμωρηθεί!
Επίσης, χωρίς να φροντίσουν να δώσουν τα κατάλληλα αδιάβροχα στο προσωπικό που είναι βουτηγμένο στα βρωμόνερα και τις λάσπες, υποχρεώνοντας τους να αγοράσουν αδιάβροχα με δικά τους χρήματα, έρχονται μετά να τους Τιμωρήσουν αν δεν εγκρίνουν το αδιάβροχο, καταγγέλλοντας τους για Παραποίηση στολής.
Βεβαίως αυτούς τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη, που δίνουν τη μάχη να σώσουν ζωές, έχουν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.
Καμιά Μέριμνα για το προσωπικό.
Ευτυχώς που υπάρχουν οι εθελοντές να δώσουν κανένα μπουκαλάκι νερό.
Νηστικούς και Διψασμένους έχουν τους φαντάρους ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος και ο ΑΓΕΣ Χουδελούδης.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε να Μεριμνήσουν άμεσα για την σίτιση και να παρέχουν νερό.
Να εξασφαλίσουν τον απαραίτητο ρουχισμό.
Φτάνει πια με τον Παραλογισμό του ΓΕΕΘΑ με τα κατεβασμένα μανίκια.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Ειμαι 100% σιγουρος πλεον οτι η εκπαίδευση και καθε ανωτερο κλιμακιο δεν εχει κανει ποτε χειρωνακτική εργασια και δεν μπορει να καταλαβει τα 5 λεπτες δουλειες που νομιζουν οτι γίνεται και εκτος απο αυτο με 5ευρω να θελουν να βαφουν κτηρια αλλα και να ζητανε οικονομικες θυσιες συνεχεια απο στελεχη και ουτε να δινουν τα απαραίτητα αλλα επισης δεν εχουν μαθει ποτε μα ποτε οτι κανονικα πρεπει να υπαρχουν κονδυλια ΠΟΥ δεν υπαρχουν και οτι γινεται βγαινουν απο τα κυλικεια αλλιως, εαν ητανε να πλρωνουμε ενοικια και ολα τα υπολοιπα και υλικα απο την τσέπη μας δεν θα μπορεσουμε ποτε να κανουμε οικονομιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 ωρεσ να στησουν την γεφυρα?
    πρεπει εντωσ 30 λεπτων, αλλιωσ ο εχθροσ θα την δει και θα την καταστρεψει μαζι με τα στρατευματα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή