Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Τραυματισμός Ελλήνων Στρατιωτικών στη Λιβύη

Τραυματισμός Ελλήνων Στρατιωτικών στη Λιβύη. 
Bρέθηκαν στη δίνη του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού που φόρεσε το ανθρώπινο προσωπείο του και πήγε να βοηθήσει τους απελπισμένους πληγέντες στη Λιβύη.
Μια χώρα που διέλυσαν οι Αμερικανοί, το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές που βρίσκονται σε  έντονο ανταγωνισμό με Ρωσία-Κίνα για το μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και τον έλεγχο της χώρας.
Κράτους που σπαράσσεται από τον εμφύλιο πολεμάρχων που αλληλοσυνδέονται με ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και ενίοτε χρηματοδοτούνται, εξοπλίζονται από την ΕΕ για να συντρίψουν τους  πρόσφυγες και μετανάστες.  

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές
ώρες της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, το λεωφορείο που μετέφερε το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε μεταβεί στην Λιβύη στο πλαίσιο συνδρομής της Χώρας μας, συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές της Ελλάδας, από την σύγκρουση που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στελέχη έχουν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία της περιοχής.
Τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται σε συνεργασία με τις Λιβυκές αρχές, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση συγκέντρωσης του προσωπικού στην Βεγγάζη και επαναπατρισμού του. Αεροσκάφος C-130 στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα με νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται σε ετοιμότητα απογείωσης.

Ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται να επέμβει στην Αφρική, ιδιαίτερα στην Υποσαχάρια.
Θα γυρίσουν φέρετρα τυλιγμένα σε σημαία αλλά κανείς δεν θα κλάψει τους Μιθσοφόρους Στρατιώτες που θα θυσιαστούν για τα γαλλικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και τα κέρδη Ελλήνων επιχειρηματιών.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου