Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Και η 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου στη διάθεση των ΗΠΑ για το βρώμικο πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων

Και η 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου στη διάθεση των ΗΠΑ για το βρώμικο πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων
Η κυβέρνηση της εμπλέκεται-συμμετέχει στον βρώμικο πόλεμο εναντίον του λαού της Παλασιτίνης, παραχωρώντας και την 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου, μετά από την 112 ΠΜ στη Ελευσίνα, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα των ΗΠΑ.
Η ανάπτυξη λοιπόν των σημαντικών αμερικανικών δυνάμεων στην 112 ΠΜ, όπου από την Κυριακή 22/10, μετακινούνται επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα από το Ραμστάϊν της Γερμανίας, για να οργανώσουν τις αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών, με C-130J, αλλά και με τα θηριώδη C-17, με τελικό προορισμό το Ισραήλ.
Συνδυάζεται με την παρουσία ισχυρών αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην 111 Πτέρυγα Μάχης, όπου μετακινούν 15 ελικόπτερα Boeing CH-47 Chinook “Σινούκ” και Black Hawk, όπως επίσης συνολικά 100 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, που αποτελούν πληρώματα και προσωπικό υποστήριξης των αμερικανικών ελικοπτέρων.
Αποκαλύπτοντας την απόφαση των ΗΠΑ να εμπλακούν και με Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς σε μια πολεμική κρίση που ήδη λαμβάνει ευρύτερες διαστάσεις.   
Μάλιστα, χθες Πέμπτη το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι οι Δυνάμεις των ΗΠΑ και σύμμαχοί τους έγιναν στόχος τουλάχιστον 16 επιθέσεων στη Συρία και στο Ιράκ από την αρχή του μήνα.
Όλα  αυτά αποδεικνύουν την πιθανότητα εκδικητικής επίθεσης σε βάσεις του ελληνικού στρατού που φιλοξενούν αμερικανικές δυνάμεις για αυτό και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Ο κίνδυνος για τον λαό μας είναι μεγάλος εξαιτίας των κυβερνητικών αποφάσεων να σταθούν στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ που σφάζει τον λαό της Παλαιστίνης, συνδράμοντας τις πολεμικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή.
 Το καθήκον των φαντάρων και συνολικά του Αντιπολεμικού Κινήματος είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.
Να εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την Άρνηση Εμπλοκής-Συμμετοχής μας στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.
Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  
Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατρέπονται σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.
Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.
Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.
Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 
Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου