Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ψέματα της κυβέρνησης και του ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της Ελλάδας στη σφαγή των Παλαιστινίων μέσω της 112 ΠΜ Ελευσίνας

Ο ρόλος της Ελλάδας στη διεξαγωγή των πολεμικών επιχειρήσεων του κράτους Κατακτητή Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού είναι κομβικός.
Ξεδιπλώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Ισραήλ και της στρατιωτικής συμμαχίας Ελλάδας-ΗΠΑ,  και έχει ως κεντρικά στοιχεία τόσο τη λειτουργία των Αμερικανικών βάσεων στην ελληνική επικράτεια, όσο και τη μεταφορά αμερικανικών οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών που γίνεται μέσω του εναέριου χώρου της Ελλάδας και της 
ΠΜ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Σε συνδυασμό βεβαίως με την αποστολή τριών (3) φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο και τους σχεδιασμούς αποστολής πυρομαχικών για το Πυροβολικό του Ισραήλ από τις αποθήκες του Στρατού Ξηράς.
Πρόκειται για τομή στην πολεμική εμπλοκή του ελληνικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, ακολουθώντας την ελληνική συνδρομή στον πόλεμο της Ουκρανίας και επιδιώκει να κάνει ρελάνς στην αποστολή αυτοκτονίας στη Λιβύη που βάφτηκε στο αίμα πέντε στρατιωτικών και πολιτών.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, απολαμβάνοντας την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην προβολή διεθνώς του βρώμικου πολεμικού της ρόλου και στο να καθησυχάσει τον λαό μας, αποκρύπτοντας το μέγεθος της εμπλοκής-συμμετοχής της στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Είναι χαρακτηριστικό το πως παρουσιάστηκε η χρησιμοποίηση και της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα ως Πολεμικό Ορμητήριο των Αμερικανών.
Διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα στρατιωτικού σαιτ:

112 ΠΜ: Οι ΗΠΑ ζήτησαν άδεια μεταστάθμευσης μεταγωγικών C-130 στην Ελευσίνα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με σήμα που έστειλαν το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα, για την μεταστάθμευση μεταγωγικών αεροσκαφών C-130.
Η άδεια για χρήση της 112 ΠΜ ζητήθηκε για τις ανάγκες της πιθανής εκκένωσης πολιτών από την εμπόλεμη ζώνη, αλλά και όμορες χώρες, όπως τον Λίβανο.
Υπενθυμίζεται πως το Στέιτ Ντπάρτμεντ έχει ζητήσει από τους Αμερικανούς πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ή και να εγκαταλείψουν περιοχές στις οποίες ή υπάρχουν μάχες ή επικρατεί έντονο αντιαμερικανικό κλίμα.

Στην πραγματικότητα όμως η 112 ΠΜ παίζει πλέον αυτό τον ρόλο στις επιχειρήσεις των Αμερικανικών δυνάμεων:

Καλούμε την Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7:30 μ.μ.  συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα, στην πλατεία Ευμολπιδών ενάντια στην παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων και κάθε προσπάθειας εμπλοκής της Ελλάδας στη σφαγή στη Γάζα και στο ευρύτερο μακελειό που προωθούν το Ισραήλ και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα ΝΑΤΟ και ΕΕ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου