Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Το Υπουργείο Άμυνας έπιασε Κορόιδο τους ΟΒΑ: τους πέταξε στην Ανεργία, τους έφαγε και τα Λεφτά!

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το πως οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύτηκαν στην Ανεργία και τα οικονομικά/εργασιακά αδιέξοδα προκειμένου να στρατολογήσουν φτωχούς που παραμυθιάστηκαν ότι θα κάνουν Καριέρα στον Στρατό.
Ενώ διάφοροι καλοθελητές -μιλιταριστικά σαιτ, δημοσιογράφοι και κόμματα- τους έταξαν ότι μετά το τέλος της πορείας τους ως ΟΒΑ στα έξι (6) χρόνια θα συνεχίσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως ΕΠ.ΟΠ.
Στην πραγματικότητα τους πέταξαν στην Αεργία.
Πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης και του στρατιωτικού κατεστημένου για το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς έχουν χάσει χρόνια από τη ζωή τους και έχουν υποστεί σοβαρά προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Στο κάτω κάτω, στο φτύσιμο τους είχαν όσο καιρό υπηρετούσαν στον στρατό, τώρα θα τους σκεφτούν!
Έλα όμως που τους αρνούνται και την επιστροφή καταθέσεων ΕΛΟΑΣ.
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ισχυρίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα  ότι οι ΟΒΑ δεν δικαιούνται επιστροφή των κρατήσεων τους με τη πρόφαση ότι αυτά τα λεφτά πηγαίνουν υπέρ κοινωνικών πόρων του ταμείου.

Εδώ μιλάμε για μια πρωτοφανή κλοπή των χρημάτων για τα οποία εργάστηκαν ενώ την ίδια στιγμή οποιοσδήποτε στρατιωτικός που αποχωρεί από το στράτευμα μπορεί να συζητήσει και να λάβει τα χρήματα που έδωσε πίσω.
Οι ΟΒΑ που αποχώρησαν πρόσφατα έχουν καταθέσει μεγάλα ποσά στο ΕΛΟΑΣ, τα οποία έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πως όλα έχουν γίνει νόμιμα. Αλλά να πληρώνεται γυναίκα που έχει φύγει από τον στρατό, εδώ και 3 χρόνια, δεν το καταλαβαίνω. Ο διευθυντής εκεί τι κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή