Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

33η Ταξιαρχία: πληρώσουν ΤΑΧΙ οι φαντάροι για να πάνε στη μονάδα αφού Αξιωματικοί -που κινούνται Δωρεάν με τζιπ- δεν βάζουν Υπηρεσιακό

Σε λίγες μέρες το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ και το στρατιωτικό κατεστημένο ετοιμάζονται για μια μεγαλοπρεπή Φιέστα που θα μας κοστίσει πολύ ακριβά με αφορμή το Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Βλέπεις, από τον πρώην ΥΕΘΑ Καμμένο και μετά, επικράτησε και επικρατεί η ακροδεξιά αντίληψη κεντρικού εορτασμού και μιλιταριστικής επέλασης.
Τι έχουν να μας πουν όμως όλοι αυτοί για τις αποκαλύψεις των φαντάρων ότι στην 33η Ταξιαρχία οι Υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί δεν βάζουν κίνηση υπηρεσιακών κινημάτων προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν μετακίνηση φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών όταν πηγαίνουν και όταν φεύγουν από τη μονάδα. 
Αυτό σημαίνει ότι οι συνφάνταροι είναι υποχρεωμένοι είτε να πληρώσουν αρκετά ευρώ σε ΤΑΧΙ, είτε να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση κακού και επικίνδυνου δρόμου, καθώς δεν υπάρχει ούτε δρομολόγιο λεωφορείου.
Ο δρόμος Πολυκάστρου είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, ιδιαίτερα το βράδυ καθώς δεν υπάρχει φωτισμός και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος Ατυχήματος για να πας Τριλοχία.
Να επισημάνουμε ότι οι Υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί που κάνουν περικοπές θέτοντας την ζωή των φαντάρων σε Κίνδυνο, μετακινούνται οι ίδιοι ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας καθημερινά χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων της μονάδας!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Ταξίαρχος;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΦΑΝΤΑΡΩΝ
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου