Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Ομάδα Τραμπούκων στέλνει στο 401 ΣΝ τραυματισμένους σπουδαστές και τους ωθεί σε Παραίτηση

Δεν σταματούν οι καταγγελίες για τους Τραμπουκισμούς και τα άγρια καψόνια από σπουδαστές παλαιότερων ετών σε νεαρότερους συναδέλφους τους στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
Βαρβαρότητες που πραγματοποιούντια στο πλαίσιο των εθιμικών κανόνων της Σχολής, είναι άτυπα ενταγμένες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής και καθώς δεν αντιμετωπίζονται από τη Διοίκηση, κάνουν τους Τραμπούκους να αποθρασύνονται!
Σύμφωνα με ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ γονέων που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχουμε "Τα ίδια παντελακι μου τα ίδια Παντελή μου".

Δεν προλαβαίνει να κοπάσει η μία αυθαιρεσία στην ιστορική στρατιωτική σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), γεννιέται και μια καινούργια από τους ίδιους ακριβώς ανεγκέφαλους φοιτητές, τους λεγόμενους "παλιούς" στην Σειρά.
Συγκεκριμένα, δεν πάει ούτε ένας μήνας που γνωστοί στους Αρμόδιους Αξιωματικούς, ανεγκέφαλοι Τραμπούκοι επιτέθηκαν φραστικά και χυδαία σε μια φοιτήτρια πρωτοετή.
Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει την Σχολή.
Τώρα, προ ημερών, έστειλαν στο νοσοκομείο έναν πρωτοετή φοιτητή με μώλωπες στο κεφάλι και στο σώμα -τα ίδια άτομα-, που έπρεπε να είχαν εκδιωχθεί από τη Σχολή. 
Αλλά μέχρι τώρα οι βίαιες πράξεις και εμετικές συμπεριφορές τους γνωρίζουν την Ανοχή των Αξιωματικών.
Αναρωτιόμαστε αυτές είναι οι μέθοδοι εκπαίδευσης;
Οι εκπαιδευόμενοι Αξιωματικοί εκπαιδεύονται στη Βία, εθίζονται στην Βαρβαρότητα και μάλιστα με ασύδοτη δράση Τραμπούκων σπουδαστών, γνωστών για τις Ακροδεξιές τους απόψεις....  
Περιμένουμε την δίκαιη τιμωρία τους από την Διοίκηση.
Τέλος, θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος με την στάση των υπολοίπων Ευελπίδων καθώς και των Αξιωματικών, γιατί μας υποσχεθήκατε ό,τι θα είστε αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών μας.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Γιατί δεν παρεμβαίνει η Διοίκηση παρά τις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες;
Δεν γνωρίζει ότι νεαροί σπουδαστές τις Σχολής Ευελπίδων κατέληξαν τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από άγρια καψόνια;
Τα Ανέχεται όλα αυτά; Τα θεωρεί καλώς καμωμένα;

Θυμίζουμε την πρόσφατη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου