Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ο Πανμέγιστος στρατηγός ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος βρέθηκε στην Σχολή Ευελπίδων: τα βάρβαρα Καψόνια γιατί δεν τα Καταδίκασε;

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, ο Πανμέγιστος στρατηγός Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος.
Κατά την ομιλία του προς τους Ευέλπιδες και το προσωπικό της Σχολής επανέλαβε τα γνωστά εθνικιστικά και μιλιταριστικά στερεότυπα.
Ενώ ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος θυμήθηκε να αναφερθεί "στην  απαιτητική, επίπονη και σκληρή εκπαίδευση των σπουδαστών της Σχολής, οι οποίοι κατά την διάρκεια της φοίτησής τους
εντρυφούν στις αξίες της πειθαρχίας....

Και προέτρεψε επίσης τους Ευέλπιδες "να εκπαιδευτούν όπως αρμόζει σε
μελλοντικούς Έλληνες Αξιωματικούς, ώστε με την αποφοίτησή τους να είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν το προσωπικό που θα τεθεί υπό την διοίκησή τους, με πυξίδα το «Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει».....

Δεν θυμήθηκε όμως ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος να Καταδικάσει τα βάρβαρα Καψόνια που αποτελούν μέρος των εθίμων της Σχολής Ευελπίδων, σύμφωνα με την αξεπέραστη ρήση του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, απολογητή των βιαιοτήτων.
Οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι συνεχείς και αποκαλύπτουν το πραγματικό περιεχόμενο της εκπαίδευσης της Σχολής.
Το γεγονός ότι δεν λαμβάνονται μέτρα και τα καψόνια δεν σταματούν σημαίνει ότι υπάρχει Ανοχή και Ενθάρρυνση αυτών των βιαιοτήτων.
Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος.
Συχνά στα Καψόνια πρωταγωνιστούν οι Αρχηγοί των σπουδαστών.
Και οι 4ετεις αυτοί, το πιθανότερο είναι να γίνουν Αρχηγοί Σχηματισμών και να επανδρώσουν ηγετικές θέσεις.....
Έτσι δεν είναι Πανμέγιστε ΑΓΕΕΘΑ Φλώρε και ΑΓΕΣ  Χουδελούδη;

    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου