Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Βροχή καταγγελιών από το στρατόπεδο Παγανής Μυτιλήνης: Ελάχιστος κόσμος πρέπει να κάνει τα πάντα ενώ οι Αξιωματικοί κρύβονται με τις Προφορικές Διαταγές

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1η

Μακάρι να είχαμε άτομα στο στρατόπεδο της Παγανής στη Μυτιλήνη.

Αλλά δεν υπάρχουν, ούτε όμως και στα υπόλοιπα στρατόπεδα του νησιού.

Είμαστε ελάχιστοι.

Και έχουμε καταντήσει όλοι χαμάληδες της Μεραρχίας.

Οι Αξιωματικοί ακολουθούν την απαράδεκτη μεθόδευση των προφορικών διαταγών ώστε να μην έχουν καμιά ευθύνη αν γίνει έλεγχος μετά από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2η

Η δύναμη της μονάδας είναι μικρή αλλά οι Αξιωματικοί θέλουν να τα έχουν καλά με την Ιεραρχία.

Για αυτό δεν λένε ποτέ όχι σε κάθε αίτημα που διατυπώνεται από τους Ανώτερους Αξιωματικούς.

Όλοι βεβαίως γνωρίζουν την άθλια επάνδρωση των μονάδων, αλλά ο καθένας θέλει να κάνει τη δουλειά του αφού νοιάζεται μόνο για την καριέρα του.

Δεν τους ενδιαφέρει αν θα χωθούν οι φαντάροι και οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί.

Δεν χρειάζεται να μιλήσω ότι όλες η δουλειές και κινήσεις γίνονται έως το βαθμό του επιλοχία, που και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 3η

Στη Μυτιλήνη στο στρατόπεδο Παγανής δεν υπάρχει ο κόσμος που υπήρχε.

Πλέον υπάρχει έλλειψη προσωπικού και με προφορικές διαταγές μόνο στέλνουν κόσμο αριστερά και δεξιά για δουλειές με αποτέλεσμα η μονάδα να μην έχει καθόλου κόσμο. Πρόσφατα, στο στρατόπεδο προσφύγων, πάλι με προφορικές διαταγές, έστειλαν κόσμο για να μην πληρώνεται κανένας.

Ενώ πρέπει να πληρώνονται και οι στρατιώτες όταν πάνε Καρά Τεπέ.

Οι προφορικές διαταγές είναι πλέον πρόβλημα διότι δεν αναλαμβάνουν ευθύνες όταν εκτελούνται εργασίες όπως πχ το Μηχανικό πήγε να κάνει κάποιες δουλειές με προφορική εντολή που στο τέλος τους πάνε στα δικαστήρια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

Με την εργασιακή μας εκμετάλλευση προπαγανδίζουν τον "κοινωνικό ρόλο" του στρατού και κάνουν καριέρα Υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί.
Πρέπει να μπει ένα τέλος στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Αποδεικνύεται ότι η αθλιότητα της Υποχρεωτικής Στράτευσης και ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φαντάρων είναι αλληλένδετος με το Αντιπολεμικό ζήτημα και την στάση μας στο Προσφυγικό ζήτημα, αφού συνφάνταροι και χαμηλόβαθμα στελέχη γίνονται οι Απλήρωτοι εργάτες στα Στρατόπεδα που στήνονται στα νησιά, που έχουν μετατρέψει σε Φυλακές εις βάρος κατοίκων και προσφύγων, οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

1 σχόλιο:

  1. Κατι ακουστηκε για μηχανικο και βρηκαν το μπελα τους στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή