Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Χωρίς ορθοπεδικό το 404 ΓΣΝ Λάρισας-Mε δύο στρατιώτες γιατρούς το ΚΕΤΘ Αυλώνας

Η περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής και της υγείας φαντάρων και μόνιμου προσωπικού είναι τεράστιες.
Αυτό αποκαλύπτεται κάθε στιγμή.
Οι ελλείψεις του Υγειονομικού είναι τεράστιες και το Υπουργείο Άμυνας επιχειρούν να καλύψουν τα προβλήματα με ευκαιριακές λύσεις.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπάρχει η ανάγκη άμεσης τοποθέτησης Ορθοπεδικού ιατρού.
Εδώ και τρεις μήνες δεν υπάρχει σε μόνιμη βάση ορθοπεδικός ιατρός του Στρατού Ξηράς και η θέση καλύπτεται για κάποιες μέρες και όχι σε μόνιμη βάση από στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πρόκειται για το 3ο μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς και η θέση του Ορθοπαιδικού, είναι από τις ειδικότητες που πάντα υπήρχαν και θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Τον Απρίλιο του 2023 σε καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτονταν τα εξής:
404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Το Άβατο της Αδικίας και της Ανισότητας
Είναι μια ακόμη Επιστολή Καταγγελίας από κατώτερα στελέχη που περιγράφει την Αδικία και τις Ανισότητες του Ελληνικού Στρατού.
Την απίστευτη απόσταση που χωρίζει τα Ψέματα που λένε στην νεολαία για να την προσελκύσουν ως Μισθοφόρο Στρατιώτη και την καθημερινότητα της Διαπλοκής, της Βυσματοκρατείας και των άθλιων πελατειακών σχέσεων με τα αισχρά Ρουσφέτια.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Απογοητευμένο στέλεχος του 404 ΓΣΝ
Η αγανάκτηση των στελεχών έχει φτάσει στο έπακρο τον τελευταίο καιρό στο στρατιωτικό Νοσοκομείο 404 .
Δεν υπάρχει ισοκατανομή προσωπικού σε θέματα υπηρεσιών με αποτέλεσμα ορισμένα στελέχη να εκτελούν διπλά και τριπλά καθήκοντα εν ώρα υπηρεσίας πράγμα που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταπεξέλθουν μέσα σε ένα 24ωρο.
Υπάρχει προσωπικό του νοσοκομείου που δεν αξιολογείται αναλόγως του βαθμού του.
Ότι είσαι παραδείγματος χάριν νοσηλεύτρια δεν σημαίνει πως σε περίπτωση μειωμένης δύναμης στρατιωτών δεν εκτελείς ένοπλες υπηρεσίες ειδικά όταν προβλέπεται για τον βαθμό σου.

Ορισμένοι να εκτελούν στο μέγιστο και άλλοι να κάνουν 2 υπηρεσίες και αυτό καθημερινές επιβαρύνοντας τους στρατιώτες πράγμα που συμβαίνει σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Στελέχη με 20-25 χρόνια υπηρεσίας δεν είναι σωστό να δέχονται ούτε απειλές ούτε ότι μας κάνει κανένας χάρη που δεν εκτελούμε και 4-5 υπηρεσίες με τόσο Προσωπικό.


Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;

Ευτυχώς, καθημερινά όλο και περισσότεροι ΕΠ.ΟΠ και ΟΒΑ συνειδητοποιούν το ΛΑΘΟΣ τους να μπλέξουν με τον Στρατό, καταλαβαίνουν τα Ψέματα που τους είπαν η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο και Αποχωρούν μαζικά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εμείς καλούμε την Νεολαία να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ και Επαγγελματίας Οπλίτης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


1 σχόλιο:

  1. Κλασικα Μηδεν ελεγχος και φυσικα εντελως τυχαια δεν υπαρχουν γιατροι να ερθουν απο αλλα νοσοκομεια γιατι δεν τους αρμόζει ο βαθμος τους σαν δικαιολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή