Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Συνφάνταροι δε θα γίνουμε συμμέτοχοι στη Σφαγή παιδιών-Αμάχων στην Παλαιστίνη γιατί το θέλει η ΝΔ και οι επιχειρηματίες

Καθημερινά διαβάζουμε για τα Εγκλήματα Πολέμου των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Για πέμπτη φορά μέσα σε ένα 24ωρο βομβαρδίζεται το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας. 
Τουλάχιστον 50 νεκροί από βομβαρδισμό σχολείου. 
Ξεπέρασαν τους 11.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι.
Μεταξύ των νεκρών που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, 4.506 ήταν παιδιά και 3.027 γυναίκες, ανέφερε το υπουργείο Υγείας. 
Εξάλλου, 27.490 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Τον ισχυρισμό των IDF για το καταφύγιο της Χαμάς διέψευσε ο διευθυντής του Αλ Σίφα και είπε: 
«Αυτό είναι ψέμα, είναι απόλυτο ψέμα». «Αυτό είναι ένα πολιτικό νοσοκομείο. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο κατοίκους της Γάζας», ξεκαθάρισε ο Αμπού Σαλμίγια.
Σήμα κινδύνου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας το οποίο βομβαρδίζεται όταν την ίδια στιγμή άλλα 20 υγειονομικά ιδρύματα στη Γάζα είναι εξ ολοκλήρου εκτός λειτουργίας.

Παράλληλα το γραφείο ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ, στην κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε, τόνισε ότι υπήρξαν κάποια “θέματα” με τη διοχέτευση της βοήθειας μέσα στη Γάζα μέσω του περάσματος της Ράφα με την Αίγυπτο, το οποίο είχε σχεδιαστεί για πεζούς και όχι για φορτηγά.
Μόνο 65 φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, υγειονομικές προμήθειες και νερό, και επτά ασθενοφόρα διέσχισαν το πέρασμα από την Αίγυπτο προς τη Γάζα προχθές, Τετάρτη, ανέφερε. Κανένα από αυτά τα φορτία βοήθειας δεν μπορεί να φθάσει στη βόρεια Γάζα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
«Δεν μπορούμε να οδηγήσουμε προς τον βορρά σε αυτό το σημείο, κάτι που είναι βέβαια πολύ απογοητευτικό επειδή ξέρουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που παραμένουν στον βορρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του OCHA Γενς Λέρκε.
«Αν υπάρχει κόλαση πάνω στη γη σήμερα, το όνομά της είναι βόρεια Γάζα», είπε. 
«Είναι μια ζωή φόβου τη μέρα και σκοταδιού τη νύχτα και τι μπορείς να πεις στα παιδιά σου σε μια τέτοια κατάσταση, είναι σχεδόν αδιανόητο — πως η φωτιά που βλέπουν στον ουρανό είναι εκεί για να τα σκοτώσει;» είπε.

Αυτά τα Εγκλήματα Πολέμου στηρίζει η κυβέρνηση της ΝΔ, οι ΗΠΑ που δρα πολεμικά στην περιοχή, με τις στρατιωτικές της δυνάμεις να απογειώνονται και απογειώνονται από τις βάσεις της στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εμείς, οι φαντάροι που Υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν του Παραλόγου τη θητεία Αρνούμαστε να συμμετέχουμε και να εμπλακούμε στη Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης, δε θα βάψουμε τα χέρια μας στο αίμα για τα κέρδη των επιχειρηματιών της ενεργειακής βιομηχανίας και των πετρελαϊκών εταιρειών.
Συνυπογράφουμε το κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
  Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.

Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατράπηκαν σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Εμείς που τρώμε σκουλήκια στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, που βιώνουμε άθλιες συνθήκες σε ΚΕΠΒ Θήβας και ΚΕΕΜ Σπάρτης, που δουλεύουμε απλήρωτοι σε ΚΕΝ Καλαμάτας, ΚΕΝ Μεσολογγίου και Καστελόριζο, που βιώνουμε καψόνια και ύβρεις των Αξιωματικών από την ΣΣΕ μέχρι σε μονάδες τους Έβρου και της ΑΣΔΕΝ, να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου