Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: Ακόμη και διαφορετική είσοδο θα έχουν οι σπουδαστές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Έμμεση Παραδοχή από το Υπουργείο Άμυνας ότι το ΚΕΤΘ Αυλώνας είναι ένα τεράστιο Αχούρι είναι τα όσα συμβαίνουν σε σχέση με τους σπουδαστές από τα ΗΑΕ.
Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παραχώρησε μόνο στρατιωτικές βάσεις στους Αμερικανούς για να πραγματοποιούν τους βρώμικους πολέμους του σε Ουκρανία και Παλαιστίνη, αλλά παραχώρησαν τμήμα του ΚΕΤΘ Αυλώνας στα ΗΑΕ.
Στη βάση συμφωνίας που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας-ΗΑΕ σε χώρο του ΚΕΤΘ Αυλώνας θα κατασκευαστούν άλλες εγκαταστάσεις, άλλο υδρευτικό δίκτυο και θα υπάρξει άλλη πύλη.
Η σύμβαση προβλέπει μίσθωση των εγκαταστάσεων για δέκα έτη καταρχάς, με δυνατότητα ανανέωσης. Το έργο κόστισε 13.630.000 ευρώ, που αφορούν σε οδοποιία, οικοδομικά, ηλεκτρομηχανολογικά, υδραυλικά, υδραυλικά υπό πίεση και βιομηχανικά ενεργειακά έργα. Το συγκρότημα έχει συνολική δομημένη επιφάνεια περίπου 15.000 τ.μ., εκτείνεται σε έκταση 90 στρεμμάτων, αποτελείται από 67 κτίρια (κοιτώνες, διοικητήριο, κλειστό γυμναστήριο, χώρος δραστηριοτήτων, ιατρείο, εστιατόριο, πλυντήριο, φυλάκια, χώροι αναψυχής, μηχανολογικοί χώροι, γραφεία) και δύναται να φιλοξενήσει 900 περίπου άτομα.

Είναι μια ακόμη απόδειξη της πλήρης αδιαφορίας τους για τους φαντάρους.
Αντί να εκσυγχρονίσουν το ΚΕΤΘ Αυλώνας, εξασφαλίζοντας σύγχρονες συνθήκες, πετούν τους φαντάρους στη γνωστή Αθλιότητα, τους προσφέρουν γεύματα που συνοδεύουν ποντίκια και σκουλήκια, δεν παρέχουν Πόσιμο Νερό.
  Θυμίζουμε παρόμοιες καταγγελίες που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:


  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Τα λεφτα παντα μιλανε καλυτερα αλλα για τους δικους μας δεν κανουν τιποτα μια ζωη να ειναι ζουνε σκληρα τα γνωστα κοριους με την σεζον,κρυο νερο και εξτρα πρωτεΐνες στυλ κινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ειπε ενας αξιωματικος στον εβρο παλια (5χρονια ) θελουν στρατο στυλ Αμερικής αλλα με κινεζικους μισθους και λαστιχα απο το 1992,1986 και ανταλλακτικά απο τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή