Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Η Ελλάδα είναι φάρος Ασφάλειας και Σταθερότητας λέει ο Μητσοτάκης: από την Σούδα και την Ελευσίνα όμως διεξάγεται ο πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον των Παλαιστινίων

Διάφοροι δημοσιολόγοι μαϊντανοί του συστήματος είναι αγκυροβολημένοι στα τηλεοπτικά παράθυρα, διαδίδοντας την κυβερνητική προπαγάνδα που "θέλει την Ελλάδα φάρος Ασφάλειας και Σταθερότητας στην περιοχή".
Τα ψέματα τους επιχειρούν να παραμυθιάσουν και να παραπλανήσουν καθώς οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα έχουν βασικό ρόλο στη διεξαγόμενη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Ακούστε περισσότερα:

Στις αμερικανικές βάσεις, βασικά στην Σούδα, αλλά και στην 112 ΠΜ Ελευσίνας που έχει τεθεί στην διάθεση των αμερικανικών δυνάμεων  διεξάγεται ο πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον των Παλαιστινίων.

Από το αεροπορικό σκέλος της Σούδας συνεχίζονται οι απογειώσεις αεροσκαφών για ανεφοδιασμό των αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ, «Ford» και «Eisehnower», που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή με τις αρμάδες συνοδείας τους, όπως και του πλοίου αμφίβιων επιχειρήσεων των Αμερικανών, «USS Mesa Verde», που επίσης κατέπλευσε στη Σούδα.

Επιπλέον, απογειώνονται αεροσκάφη των τύπων «Lockheed EP-3E Aries II» (για ηλεκτρονικό πόλεμο και υποκλοπή σημάτων και επικοινωνιών – χρησιμοποιείται από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό) και «Boeing RC-135V» (με ενισχυμένες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου για λογαριασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ), όλα σε αποστολές επιτήρησης στα ανοιχτά Λιβάνου, Ισραήλ και Γάζας.


Τέλος, στο ναυτικό σκέλος της Σούδας έδεσε και το ταχύ μεταγωγικό των Αμερικανών «USNS Yuma», ενώ το πετρελαιοφόρο «Stena Polaris», μισθωμένο από τους Αμερικανούς για ανεφοδιασμό των πλοίων τους, αφότου φόρτωσε καύσιμο από τα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους μένει αρόδο στα ανοιχτά του Πειραιά, αναμένοντας οδηγίες.

Παράλληλα, η 112 ΠΜ στην Ελευσίνα έχει γεμίσει από μέλη των Αμερικανικών δυνάμεων και πολεμικά μέσα, καθώς πλέον υφίσταται μια αμερικανική βάση μέσα στη βάση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι ΗΠΑ μετακίνησαν πρόσθετες δυνάμεις τους στην Ελλάδα, στις αεροπορικές βάσεις σε Ελευσίνα, Λάρισα και Αγχίαλο, ενώ έχουν φορτώσει με μέσα και προσωπικό και τη Σούδα, που παίζει κεντρικό ρόλο στις πολεμικές επιχειρήσεις και στον ανεφοδιασμό των αμερικανικών ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για παρουσία μελών των Ειδικών Δυνάμεων.
Στην 112 ΠΜ έχουν μετακινήσει θηριώδη μεταγωγικά τύπου Lockheed Martin C-130J Super Hercules της 86th Airlift Wing (Πτέρυγα Αερομεταφορών), η έδρα της οποίας είναι στην αεροπορική βάση του Ράμσταϊν στη Γερμανία, ενταγμένη στην USAFE-AFAFRICA, τις αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ που επιχειρούν σε Ευρώπη και Αφρική.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ως αποστολή της 86ης AW ορίζεται η «υπεράσπιση των συμφερόντων των ΗΠΑ» και «η προβολή ισχύος».
Στην παρούσα φάση, μέσα στη βάση, λαμβάνουν υποστήριξη από την ελληνική 356 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (ΜΤΜ).
Στην Ελευσίνα, εξάλλου, έχουν μετασταθμεύσει και στοιχεία όπως η 341 Operational Medical Readiness Squadron (AFGSC), Μοίρα Επιχειρησιακής Ιατρικής Ετοιμότητας, ταγμένη στον «Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας», όπως ορίζεται στην αποστολή της.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Με τα μάτια στραμμένα στην Παλαιστίνη και αίσθημα οδύνης για το τερατώδες έγκλημα του Κράτους Κατακτητή Ισραήλ εις βάρος χιλιάδων παιδιών, αμάχων και συνολικά του λαού της Παλαιστίνης, στρεφόμαστε στους συναδέλφους φαντάρους και καλούμε όλους σε κοινή αγωνιστική προσπάθεια για το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.

Στεκόμαστε απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αλλά και το σύνολο του αστικού κατεστημένου που επέλεξαν την συμμετοχή-εμπλοκή του ελληνικού κράτους σε έναν ακόμη βρώμικο πόλεμο για να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά τους συμφέροντα.

Στεκόμαστε απέναντι στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που έχουν μετατρέψει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο και μαζί με τα ιμπεριαλιστικά κράτη της ΕΕ αιματοκυλούν τους λαούς σε Μέση Ανατολή και Αφρική για να επιβάλλουν τα σχέδια τους. Αυτοί οι παγκόσμιοι Τρομοκράτες στέκονται στο πλευρό του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ και είναι συνυπεύθυνοι στην Κατοχή της Παλαιστίνης και τα φρικτά Εγκλήματα Πολέμου.

Καλούμε τους συναδέλφους σε Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για να εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την Άρνηση Εμπλοκής-Συμμετοχής μας στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.

Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατρέπονται σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Εμείς που τρώμε σκουλήκια στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, που βιώνουμε άθλιες συνθήκες σε ΚΕΠΒ Θήβας και ΚΕΕΜ Σπάρτης, που δουλεύουμε απλήρωτοι σε ΚΕΝ Καλαμάτας, ΚΕΝ Μεσολογγίου και Καστελόριζο, που βιώνουμε καψόνια και ύβρεις των Αξιωματικών από την ΣΣΕ μέχρι σε μονάδες τους Έβρου και της ΑΣΔΕΝ, να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου