Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Περίπολα Καταδρομέων σε χωριά: O Ελληνικός Στρατός αντιμετωπίζει ως Εσωτερικό Εχθρό τους Πομάκους

Ενώ οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εμπλέκονται-συμμετέχουν στη Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης από τα κατοχικά στρατεύματα του Ισραήλ προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο, εγγυητές καπιταλιστικών επενδύσεων και ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. 
Παράλληλα, Περίπολα Δυνάμεων Καταδρομέων διατρέχουν αδιάκοπτα από τον Σεπτέμβριο σε Πομακοχώρια.
Θυμίζουμε ότι το πρόσχημα ήταν οι φήμες που διέρρευσε το ΓΕΕΘΑ ότι τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τον Έβρο έβαλαν πράκτορες μέλη της μειονότητας.
 O Ελληνικός Στρατός αντιμετωπίζει ως Εσωτερικό Εχθρό τους Πομάκους και διατηρεί δυνάμεις Καταδρομέων από την Ξάνθη μέχρι την Κομοτηνή.
Όχι μόνο περιπολούν στο χωριό Εχίνος, αλλά υπάρχουν σχεδιασμοί στα Επιτελεία για συγκρότηση Υπομονάδας στο Μέγα Δέρειο.
Οι Δυνάμεις των Καταδρομέων χαρακτηρίζονται για την προκλητική τους συμπεριφορά, ενώ συχνά κάνουν επίδειξη δύναμης και βίας.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε να Απομακρυνθούν οι Δυνάμεις των Καταδρομέων που φέρονται ως Στρατός Κατοχής.
Αποκαλύπτονται επομένως πτυχές της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας που ενοποιεί την αντιμετώπιση του "Εξωτερικού και Εσωτερικού Εχθρού", τον τρομοκρατικό αγώνα και τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, την Καταστολή των Ασύμμετρων Απειλών και την συμμετοχή σε βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.
Αξίζει να επισημάνουμε μια ακόμη βρώμικη πτυχή της δράσης του αστικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας εναντίον της μειονότητας.
Ο Ελληνικός Στρατός επιχειρεί να Στρατολογήσει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες, τους γνωστούς ΕΠ.ΟΠ. φτωχούς νέους μουσουλμάνους, που αποτελούν μέλη της μειονότητας και κατάγονται από τη Θράκη.
Με αυτό τον τρόπο επιδιώκει την διάσπαση της μειονότητας και τον ασφυκτικό έλεγχο αυτής, με τους Μουσουλμάνους ΕΠ.ΟΠ. σε ρόλο Μπράβου-Χαφιέ-Ρουφιάνου της μειονότητας.
Καταγγέλλουμε τους εξαιρετικά βίαιους, εμφυλιοπολεμικούς και διχαστικούς αυτούς σχεδιασμούς.
Διχαστικούς για τη μειονότητα, αλλά κυρίως για το σύνολο της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας.
Μας διχάζουν με βάση θρησκευτικά και εθνοτικά κριτήρια, διαδίδουν τον εθνικισμό και τον ρατσισμό για να μας ελέγχουν, να προωθούν τα σχέδια τους σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, για να είμαστε οι Μπράβοι και Αναλώσιμοι των πολεμικών τυχοδιωκτισμών τους.
Πρέπει να αντισταθούμε.
Κανένας νέος να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Μαζί να αγωνιστούμε για την ικανοποίηση των κοινών ταξικών δικαιωμάτων και αναγκών μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com 
    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου