Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΣΜΥΝ-124 ΠΜ: τη διεξαγωγή ΕΔΕ για καψόνια και εθνικιστικές κραυγές επέβαλαν οι φαντάροι, γονείς και σπουδαστές

Ποιος είπε ότι στον Στρατό η νεολαία δεν έχει δικαιώματα και δεν μπορεί να Αγωνίζεται με επιτυχία για να τα Υπερασπίσει;
Και όμως αυτή την περίοδο που επεκτείνεται η μιλιταριστική προπαγάνδα και επεκτείνεται ο κυβερνητικός έλεγχος της ενημέρωσης και πληροφόρησης, και επιβάλλεται ένα εμπάργκο στη δημοσίευση της όποιας κριτικής και αμφισβήτησης στον Στρατό, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιτυγχάνει πολύ σοβαρές νίκες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μαζί με τους συφάνταρους, τους γονείς και τους σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών όχι μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατάφερε να αποκαλύψει τα καψόνια, τις βαρβαρότητες και την αισχρή εθνικιστική προπαγάνδα, αλλά και να επιβάλλει τη διεξαγωγή δύο (2) ΕΔΕ μέσα σε μια βδομάδα, στην ΣΜΥΝ και την 124 ΠΜ, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας.



Τα επεισόδια αυτά είναι αποτέλεσμα της αμφισβήτησης μέσα στον Στρατό σε συνδυασμό με την πίεση που ασκεί η δημοσίευση των αυθαιρεσιών, της άθλιας χακί καθημερινότητας, των βάρβαρων περιστατικών που εκθέτουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και το πολιτικό κόστος που μετρά η κυβέρνηση της ΝΔ.
Όμως δεν πρέπει να καλλιεργήσουμε καμιά ψευδαίσθηση.
Οι ΕΔΕ γίνονται από Αξιωματικούς των ίδιων των μονάδων και επιδιώκουν το κουκούλωμα και την εκτόνωση της πίεσης που ασκήθηκε.
Και στις δύο περιπτώσεις τόσο τα καψόνια, όσο και η εθνικιστική προπαγάνδα είναι ενσωματωμένα στην στρατιωτική εκπαίδευση και πραγματοποιούνται με ευθύνη των Αξιωματικών που γνωρίζουν τα πάντα, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια.
 Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου