Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Δ Σώμα Στρατού: Περίπολα εναντίον Παλαιστινίων προσφύγων στον Έβρο-Απανθρωπιά για τα θύματα του Ισραήλ, Αδιαφορία για το προσωπικό!

Πραγματικά, χρειάζεται πολύ αναισθησία για να γιορτάσει κανείς φέτος, οτιδήποτε!
Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός.
Αυτό είναι το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας.
Από τη μια μεριά οι βάσεις του ελληνικού και αμερικανικού στρατού που πλέον βρίσκονται σε όλη την ελληνική επικράτεια παίζουν καθοριστικό στη Γενοκτονία του κράτους Κατακτητή Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, από τον ελληνικό εναέριο χώρο περνά όλη η αμερικανική βοήθεια σε όπλα-πυρομαχικά στον ισραηλινό στρατό, ενώ ελληνικός και αμερικανικός στρατός συμμετέχουν - εμπλέκονται και στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Από την άλλη μεριά διατάζονται φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον των προσφύγων από την Παλαιστίνη, αντιμετωπίζοντας τους ως "Εισβολείς'...
Καθοριστικό ο ρόλος του Δ Σώματος Στρατού.
Αυτά μας αποκαλύπτει η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, τονίζοντας τι σημαίνουν αυτές οι απάνθρωπες διαταγές.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ   
Ο λόγος για τα περίπολα μεταναστευτικού και για την εμπλοκή του προσωπικού του Δ´ ΣΣ! 
Ο στρατηγός Διοικητής του Δ´ Σώματος Αντιστράτηγος Κωνσταντάκος Δημόκριτος, τον Οκτώβρη και για δύο μήνες διέταξε αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του Παλαιστινιακού. 
Τα σταμάτησε πριν λίγες μέρες λόγω των εορτών γιατί το προσωπικό δεν μπορούσε να πάρει ούτε απαλλαγή! 
Πλήρης Αδιαφορία για το προσωπικό. 
Τα κορόιδα να είναι καλά που την πάτησαν και κατετάγησαν στον Στρατό για να γλυτώσουν την Ανεργία, να βρουν διέξοδο στην εργασιακή ανασφάλεια! 
Και πήγαν να μπλέξουν με τον Στρατό.
Για τις κινήσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών όμως υπάρχουν λεφτά και τα παίρνουν στην ώρα τους. 
Να μην σκεφτεί μετά τα γκρουπ να τα επαναφέρει με την ίδια αστεία δικαιολογία! 
Ας κόψουν απ´ τις δικές του βόλτες- προνόμια!
Ας τα μάθει η ηγεσία αυτά πριν τους κρίνει!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Απαιτείται τώρα να ενισχύσουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης
Να σταματήσει το κράτος Κατακτητής Ισραήλ να Εγκληματεί.
“Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”
Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό!
Στεκόμαστε και εμείς στο πλευρό των υπόλοιπων φαντάρων που έχουν εκφράσει την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης, τα παιδιά και αμάχους στο Ισραήλ, αλλά και το ηρωικό Αντιπολεμικό του Κίνημα.
Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.
Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατράπηκαν σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου