Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Δεν τόλμησε ο Κασιδιάρης να βγει από την «τρύπα» του – Μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η μαζική συγκέντρωση συλλογικοτήτων γειτονιών και αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών την Πέμπτη το πρωί στην Αγορά της Κυψέλης κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, με αφορμή τον αρχικό σχεδιασμό του νεοφασιστικού μορφώματος με το οποίο «κατέβηκε» στις εκλογές, να παραστεί και ο καταδικασμένος εγκληματίας νεοναζί Κασιδιάρης. Τελικά και μόνο η πρόθεση του αντιφασιστικού κινήματος να δώσει μαζική απάντηση στην πρόκληση, ανάγκασε αυτόν και όσους τον στηρίζουν και τον προστατεύουν να αλλάξουν γνώμη και να παραμείνει στην «τρύπα» του, στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η συγκέντρωση έγινε παρ’ όλα αυτά με την παρουσία πλήθους αγωνιστών από την Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα ( Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας , Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα / Ανταρσία σε Κυβέρνηση ΕΕ Κεφάλαιο , Ανυπότακτη Αθήνα), την Ανοιχτή Συνέλευση Λόφου Στρέφη και άλλων συλλογικοτήτων υπεράσπισης του λόφου Φιλοπάππου, του Πάρκο Δρακοπούλου, της πλ. Πρωτομαγιάς κ.α.
Ο Κώστας Παπαδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα πήρε τον πολιτικό όρκο για τους νέους αγώνες στην πόλη και τις γειτονιές μας ,πλάι στις συλλογικότητες των γειτονιών και στις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις που δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και με την νέα δημοτική αρχή.

«Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας ενάντια στον πόλεμο, την ενεργειακή φτώχεια, τους πλειστηριασμούς, τα φαραωνικά έργα βιτρίνας και την αστυνομοκρατίαα στις γειτονιές μας.Θα συνεχίσουμε τους αγώνες σε μια πόλη που μας ανήκει σε μια ζωή που μας αξίζε» διαμήνυσαν οι συγκεντρωμένοι.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου