Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Φλώρος: Τιμητική διάκριση με …ανοιχτή ημερομηνία! (ΦΩΤΟ)

Φλώρος: Τιμητική διάκριση με …ανοιχτή ημερομηνία! (ΦΩΤΟ)
Φλώρος: Τιμητική διάκριση με …ανοιχτή ημερομηνία! Τι αξία μπορεί να έχει για τους απομένομοντες και τον …βραβευθέντα;

Σταθερό πρόγραμμα βραβεύσεων ακολουθεί τις τελευταίες του ημέρες στο ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Φλώρος, με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα.

Συνχά για παράδειγμα βγαίνει μια ανακοίνωση για την παρουσία του σε μια τελετή, όπου εντελώς τυχαία βρίσκονται στην ίδια τελετή και αυτοί που στη συνέχεια θα τον βραβεύσουν.

Όπως για παράδειγμα στις 21 Δεκεμβρίου ήταν παρών στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Ευελπίδων της τάξης 2027, στην οποία ήταν παρών και ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Την ίδια ημέρα μιας και βρέθηκε στην περιοχή τσουπ …μια βράβευση και ανακήρυξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ως επίτιμου δημότη 3Β.

Η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με πρόταση του δημάρχου λήφθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και είχε ήδη προφθάσει να την ανακοινώσει ο Δήμος. Ωστόσο η τελετή, όπως φαίνεται έγινε με χρόνους ΓΕΕΘΑ, σχεδόν ένα μήνα μετά, καθώς το πρόγραμμα του στρατηγού έχει και άλλες βραβεύσεις.

Την επομένη της βράβευσης από τον Δήμο των 3Β, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος, και του απονεμήθηκε το αντίστοιχο Μετάλλιο.
Φλώρος: Τιμητική διάκριση με …ανοιχτή ημερομηνία!

Μόνο που πάνω στην βιασύνη ή τον κακό προγραμματισμό ξέχασαν να βάλουν ημερομηνία.


Και έτσι όπως ήταν το βραβείο, το φωτογράφισαν και το έστειλαν και στην δημοσιότητα μαζί με άλλες φωτογραφίες με φουστανελλάδες.

Ποιος να προσέξει άραγε μια τέτοια λεπτομέρεια όταν συμβαίνουν τόσα πολλά μαζεμένα προς δόξαν του… «παντοκράτορα» και δεν έχουν πλέον χρόνο να τα βάλουν όλα μαζί στο πρόγραμμα.

Ας βάλει κάποιος εκ των υστέρων μια ημερομηνία…. Μην το πάρει έτσι σκέτο στο σπίτι του.

1 σχόλιο: