Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Γαλλική φρεγάτα κατέρριψε drones της Υεμένης πολεμώντας στο πλευρό του Ισραήλ


H γαλλική φρεγάτα «Languedoc» στο ακριτικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Και η Γαλλία πολεμά στο πλευρό των δολοφονικών κατοχικών στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ. Μετά τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τώρα και η Γαλλία επιβεβαιώνει με την πολεμική της δράση ότι η παρουσία των πολεμικών στόλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης αποσκοπεί στην παρεμπόδιση εμπλοκής ευρύτερων δυνάμεων στο πλευρό των Παλαιστινίων αγωνιστών, ώστε να μπορέσει ο στρατός του Ισραήλ να συνεχίσει αναπόσπαστος το δολοφονικό του έργο στην Λωρίδα της Γάζας,  
Γαλλική φρεγάτα πολλαπλών αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού κατέρριψε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή δυο τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.
Την είδηση έκανε γνωστή το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας στο Παρίσι, καθώς οι εντάσεις σε αυτή τη θαλάσσια περιοχή στρατηγικής σημασίας συνεχίζουν να κλιμακώνονται.
«Η αναχαίτιση και η καταστροφή των δυο απειλών» έγινε στις 22:30 και στις 00:30 (ώρες Ελλάδας) «110 χιλιόμετρα από τις ακτές της Υεμένης, στο ύψος της Χοντάιντα» από τη φρεγάτα πολλαπλών αποστολών Languedoc, διευκρινίζεται σε δελτίο Τύπου.
Φυσικά τον ίδιο ρόλο παίζουν και οι φρεγάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου