Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

YEΘA Δένδιας: Στις εκατοντάδες παραιτήσεις στρατιωτικών απαντά με αύξηση των εισακτέων σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ και νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ

Φυγή προς τα μπρος χωρίς να αντιμετωπίζονται οι αιτίες που ώθησαν σε Παραίτηση εκατοντάδες ΕΠ.ΟΠ. και στρατιωτικούς, ιδίως του Πολεμικού Ναυτικού, επιχειρεί ο YEΘA Δένδιας, με αύξηση των εισακτέων σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ και νέες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Σε απάντηση του σε σχετική ερώτηση στη Βουλή ξεκαθάρισε: 
Εν προκειμένω ως αντιστάθμισμα των παραιτήσεων αποστρατειών στο Πολεμικό Ναυτικό, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 - 2022 ο αριθμός των εισακτέων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα - Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ) διαμορφώθηκε στους 212, για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023 στους 281, για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024 ο εν λόγω αριθμός ανήλθε στους 258 και για το ακαδημαϊκό έτος 2024 - 2025 προγραμματίστηκε να εισαχθούν 335 μαθητές, έναντι των 124 ανά έτος, που ίσχυσε για την περίοδο 2013 - 2020 ή 177 για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της γενικότερης ενίσχυσης του δυναμικού του ΠΝ, προσελήφθησαν το 2021 στο ΠΝ 340 επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) και το 2022 360 ΕΠ.ΟΠ. Για το 2023 ολοκληρώνονται οι διαδικασίες πρόσληψης 430 ΕΠ.ΟΠ. και για το 2024 σχεδιάζεται η πρόσληψη 1.194 ΕΠ.ΟΠ.

Καταρχήν η νεολαία Γυρνά την πλάτη στον Στρατό. 
Αφενός, αυξάνεται το ποσοστό της νεολαίας που μπορεί να "διαφύγει" της Υποχρεωτικής Στράτευσης μέσω των Αναβολών και του ατομικού δρόμου βολέματος, μέσω του Ι5.
Αφετέρου, σημειώνεται πολύ χαμηλό ενδιαφέρον των νέων για τις Στρατιωτικές Σχολές αλλά και για τις προκηρύξεις διαγωνισμών Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρονιά Κατατάσσονται στις Παραγωγικές Σχολές όλο και λιγότεροι, με συνεχώς λιγότερα Μόρια, ενώ αποχωρούν όλο και περισσότεροι.
Γιατί γίνεται αυτό;
Ουσιαστικά ο νέος πιο αυταρχικός, αντιδραστικός και με περισσότερες πολεμικές απαιτήσεις Ελληνικός Στρατός έχει μπλεχτεί σε ένας φαύλο κύκλο. 
Για να μπορέσει να εμπλακεί στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στο κυνήγι των προσφύγων, τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας και όλο το φάσμα των επιχειρήσεων που προκύπτουν από την Εθνική Στρατηγική ο Ελληνικός Στρατός χρειάζεται στελέχη που θα τα καταπιέζει και εκμεταλλεύεται περισσότερο.
Ταυτόχρονα, όλοι καταλαβαίνουν ότι οι Αξιωματικοί που μέχρι τώρα έμειναν στο απυρόβλητο, τώρα πλέον είναι Αναλώσιμοι και αυτοί.
Αυτό αποκαλύπτεται από τα πέντε (5) φέρετρα που ήρθαν από την Λιβύη, δραματική συνέπεια μιας αποστολής αυτοκτονίας που δεν αποφάσισε κανένας παρακατιανός, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επίσης, απόφαση του πρωθυπουργού είναι και η αποστολή Φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, χωρίς όμως να έχει τα αναγκαία μέσα αυτοπροστασίας από επιθέσεις drone!
Επίσης, τα στελέχη αυτά για να μπορέσουν να δράσουν αδίστακτα στις ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων, θα πρέπει να είναι ανάλογα εκπαιδευμένα, ώστε Υπάκουα και Πειθαρχημένα να εκτελούν αμέσως κάθε φονική διαταγή.
Για αυτό ακριβώς εντείνονται τα καψόνια και η κάθε βιαιότητα στις Στρατιωτικές Σχολές, με την Βία και τον Ψυχολογικό Πόλεμο να αποτελούν συστατικό της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
Έτσι λοιπόν αποχωρούν ολοένα και περισσότεροι σπουδαστές από τις Παραγωγικές Σχολές, ενώ όσοι μένουν διαπαιδαγωγούνται σαδιστικά και ως Μισθοφόροι Στρατιώτες που είναι έτοιμοι για όλα.
Τα βάρβαρα έργα των νέων ανθυπολοχαγών αποκαλύπτονται στις μονάδες μέσα από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Από την άλλη μεριά έχουμε τις εκατοντάδες αποχωρήσεις στρατιωτικών και ΕΠ.ΟΠ. -ΣΟΚ προκάλεσε στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία η μαζική αποχώρηση στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού- εξαιτίας οικονομικών αιτιών αλλά και της συνειδητοποίησης του ρόλου τους στο πλαίσιο του νέου Στρατού.
Και πάλι είναι χαρακτηριστικό το τι συνέβη στον τελευταίο Διαγωνισμό Πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. όπου προσήλθαν ελάχιστοι υποψήφιοι και το Υπουργείο Άμυνας για να πιάσει τον στόχο που είχε θέσει έκανε τα στραβά μάτια σε παρατυπίες και την αδυναμία εξυπηρέτησης των κριτηρίων που είχε θέσει.
Το συμπέρασμα είναι ότι στον Στρατό πάνε όλο και πιο λίγοι, αλλά αποφασισμένοι Μισθοφόροι Στρατιώτες, με συνείδηση Πραιτοριανών. Έτοιμοι να κάνουν όποια αγριότητα απαιτηθεί για να αρπάξουν δολάρια ή ευρώ.
Τέλος, η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες Στρατολόγησης Μισθοφόρων Στρατιωτών επιχειρεί μια ολόκληρη επιχείρηση στρατιωτικοποίησης της νεολαίας με έμφαση στην εντεινόμενη Μιλιταριστική προπαγάνδα, μέσω Μιλιταριστικών Επιδείξεων, Μιλιταριστικών Μνημείων στο Πεντάγωνο, Εορταστικές Εκδηλώσεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Όπλα.

To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε ενωτικό αγώνα για την ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.
Είναι επιτακτική ανάγκη η Ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού Κινήματος.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. 
Συλλογικός Αγώνας της νεολαίας για τη Μείωση της θητείας στους ΕΞΙ Μήνες και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου